Jeste li jedna od onih žena koja je vrlo popularna u društvu, koju svi vole i s kojom se rado druže? I sigurno ste doživeli pitanja: “zašto si još uvek singl”; “kako nikog nemaš”; “šta čekaš”… Bez obzira na sve, ima puno realnih razloga zašto su neki ljudi sami iako su pametni, elokventni, samostalni, zabavni i zanimljivi. Evo nekoliko primera.

 

pixabay.com
pixabay.com

NE VERUJTE U “VEZIVANJE”

To jest, niste tip osobe koja misli na to kako joj ističe vreme i koja se mora što pre obavezati. Vi stvarno želite da pronađete ono što vam u potpunosti odgovara i spremni ste da to čekate. I u tome nema apsolutno ništa loše.

ČEKATE NEKOGA KO JE VAS DOSTOJAN

Koliko god ovo “plitko” zvučalo, zapravo je istina. Znate da cenite sebe i ne želite da pristanete na ništa manje nego što zaslužujete. U svakom slučaju, nemojte u nekim stvarima preterati, jer sve ima svoje granice.

CENITE DOVOLJNO SAMI SEBE

Vaš život se ne vrti oko pronalaženja nekog. Sigurno ima trenutaka kada pomislite kako bi bilo dobro imati ljubav pored sebe, ali niste time opterećeni. Vi jednostavno živite svoj život punim plućima i znate da će se sve desiti kada za to dođe vreme.

PREVIŠE STE ZAUZETI

Imate posao koji volite, usavršavate se na tom području, izlazite, posećujete nova mesta, družite se s puno ljudi… Vaš raspored i dan je skroz popunjen i u tome nema apsolutno ništa loše. Uostalom, ko zna koga možete upoznati na nekom od poslovnih putovanja?

IMATE PRIJATELJE KOJE NE ŽELITE DA ZANEMARITE

I toga se čvrsto držite. To znači – kada i upoznate nekog ko je vredan pažnje, uvek znate šta su i ko su vaši prijatelji i ne pada vam na pamet da ih zanemarite.

VAŠE SAMOPOUZDANJE JE ZASTRAŠUJUĆE

Vi ste osoba koja drži do sebe i svog stava i zna koliko vredi. A takvih žena se muškarci pribojavaju i teško im prilaze. Muškarci, zapravo, ne podnose činjenicu da je žena uspešnija i jača od njih. Samo odvažni i hrabri usude se da priđu ovakvim ženama. A vi ste jedna od njih…

pixabay.com
pixabay.com

NI MUŠKARCI NISU ŠTO SU NEKAD BILI…

Živimo u vremenu kada su slobodne veze i veze za jednu noć postale nešto sasvim normalno. Danas i nije tako lako pronaći nekog ko će stalno biti uz vas. Vi ste toga itekako svesni. Znate da nije poenta veze samo da nađete nekoga.

USREDSREĐENI STE NA SEBE

Pre nego što krenete u bilo kakvu vezu, uvek radite na sebi. To znači da ste sigurni u to što želite, trebate, kako se osećate i u kom smeru želite da razvijate svoj ljubavni život. Tek tada ćete nekome moći da u potpunosti date sebe.

NEMATE VREMENA ZA SASTANKE

Iako upoznajete puno novih ljudi, vi zapravo nemate vremena za sastanke i izlaske. Zaokupirani ste svojim životom i raspored vam je skoro uvek popunjen. Tako je zapravo jako teško doći do vas, a onaj ko to želi mora da se itekako potrudi.

VI NISTE SPREMNI…

… i zašto forsirati ako se sve desi kada za to dođe vreme?

Izvor: www.thebolde.com