Čarobna reč glasi: prirodni afrodizijaci. Jačaju libido, a većinu već imamo kod kuće, ili lako možemo da ih nabavimo. Ovo je osam najboljih prirodnih afrodizijaka, a vi gledajte pa ih upotrebite još večeras. Svaki od ovih prirodnih afrodizijaka krije recept za bolji seks.

 

seks na razlicitim mestima

Riba

Masna riba, kao što je losos ili sardina, sadrži omega-3 masne kiseline, a one su takođe važne za dobru prokrvljenost – koja je neophodan uslov za dobar seks.

Celer

Narod veruje da je dobar lek za impotenciju i gubitak seksualne želje. U celeru se navodno nalaze supstance slične hormonima, koje bude i naše sopstvene hormone. U svakom slučaju, ne škodi ako probate.

Kavijar

Smatra se da budi seksualnu želju, a u kombinacijai sa votkom, još i dvostruko više. U svakom slučaju, alkohol opušta, ali ne treba preterati.

Špargla

Izgleda kao falusni simbol, a i zaista je prvorazredni afrodizijak. Aminokiselina aspargin koju sadrži poboljšava prokrvljenost ograna u maloj karlici. Špargli ima do pred kraj juna, tako da je upravo sad vreme da ih probate.

Beli luk
GraphicStock

Beli luk

Kao sredstvo za poboljšanje potencije koristili su ga još i stari Egipćani. Zbog “specifičnog” mirisa bitno je, međutim, da ga jede i partner, jer bi inače mogao brzo da pokvari zabavu.

Ulje od vanile

Ako planirate erotsku masažu, obavezno nabavite ulje od vanile. Ovaj miris budi i stimuliše seksualne organe. Topla čokolada s malo vanile je pravi ljubavni napitak.

Cokolada 11
GraphicStock

Čokolada

Stimuliše i izaziva euforiju. Neurotransmiter feniletilamin budi želju za ljubavi. Ako Ona nije raspoložena, On bi mogao da je nahrani čokoladnim bombonama, ili čokoladicama. Naravno, bez ikakvih zadnjih namera.

Ljuta papričica

Ljuto čini da sluzokoža nabubri. I to ne samo u ustima. Ljutina papričica dolazi iz hemikalije capsaicin koja stimuliše nerve završetke, povećava puls, pojačava rad srca i dotok krvi do polnih organa. Naučnici veruju da konzumiranje ljute hrane oslobađa endorfin, hemikaliju koja doprinosi većem seksulanom uzbuđenju.

PRIRODNI LEK ZA BOLJU POTENCIJU
Stari recept za bolju potenciju, svakako je kombinacija oraha i meda. Pomešajte mlevene orahe s medom i uzimajte po dve kafene kašičice razmućene u 200 ml mleka, dva do tri puta na dan, pola sata pre jela. Tretman traje najmanje četiri nedelje.