Jedan od najvažnijih i najefektnijih načina da momak započne konverzaciju sa devojkom koja mu se dopada je sposobnost da iskažete svoj humor i da je opusti. Dovoljno je samo nekoliko minuta da je zadirkuje i šali se sa njom, a onda je idealno da pređe na malo ozbiljnije i ličnije teme. Ako radi neke od ovih stvari sigurno želi vaš broj telefona.

 

 

Foto: Picjumbo

Samo se smeškajte i shvatićete da on želi vaš broj telefona

Brojne studije su pokazale da su ženama privlačniji muškarci koji se manje smeju i koji su čak pomalo zamišljeni i ozbiljni u odnosu na muškarce koji se uvek smeju od uva do uva.

Smešak se smatra zavodnijim, samopouzdanijim i efektnijim kod ženskog pola.

Originalni komplimenti

Jedan od najboljih načina za uspešan start jeste da joj uputite originalni kompliment. Možda ste pomislili kako imate ima lepe oči ili osmeh, ali to je verovatno čula već bezbroj puta, pa je bolje da osmislite neki bolji kompliment. To može da bude način na koji joj se nabora dok se smeje. To su komplimenti koje žene žele da čuju i koji će učiniti da se da se osećaju mnogo bolje i posebno.

Zapamtite male stvari

Muškarci koji obraćaju pažnju na detalje i pamte sitnice će uvek pre osvojiti devojku od manje pažljivih momaka. Dakle, ako ćaskate sa devojkom koju ste tek upoznali, obratite pažnju na sitnice i pokušajte da ih spomenete kasnije u toku razgovora. Na ovaj način ćete im pokazati da ste drugačiji od većine momaka s kojima je pričala.

Smisao za humor

Ako bilo koju ženu pitate za kvalitete koje traži kod muškarca, većina će vam reći da želi duhovitog muškarca pored sebe. Dakle, budite zabavni i duhoviti, ali nemojte da pričate šalu za šalom i usiljeno se trudite da budete duhoviti.

Pričanje viceva nije ono što ovde nazivamo duhovitim, već sposobnost da ne shvatate sve preozbiljno i da možete da vidite i zabavniju stranu svake situacije.

Izvor: Mens helth