U Beogradu će se, u organizaciji Udruženja za Ajurvedu Srbije, 21. i 22. aprila 2018, održati 3. međunarodni simpozijum o medicini duh/telo u Ajurvedi, pod nazivom „Aromaterapija & Ajurveda: Život u svetu mirisa.

 

pexels

Simpozijum okuplja 10 uglednih aromaterapeuta iz sveta i regiona, uključujući dr Maltea Hozzela, osnivača brenda „Oshadhi“ i jednog od najvećih svetskih aromaterapeuta 20-og veka, kao i Rhiannon Lewis, osnivača najprestižnije međunarodne manifestacije iz aromaterapije /„Botanica“, Doublin/ i glavne urednice časopisa „International Journal of Clinical Aromatherapy (IJCA)” .

Simpozijum je akreditovan od Zdravstvenog saveta Ministarstva zdravlja kao kontuinarna medicinska edukacija najvišeg ranga u svojoj kategoriji (nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem).

Teme skupa su zanimljive ne samo za stručnjake, već i za sve one koje interesuju psihofizičko blagostanje i zdraviji stilovi života. „Magični svet aromaterapije“ (dr Malte Hozzel), „Lečenje duše: Tretman psiholoških neravnoteža u aromaterapiji“ (Nina Medved), „Aromaterapija za majke i bebe“ (dr Gordana Marković), „Aromaterapija u školskoj učinoici“ (Saša Radulović), „Aromaterapija i dermatovenerološke bolesti“ (dr Bojana Maksimović), „Izazovi medicine: Aromaterapija, Rak & Palijativna nega“ (Rhiannon Lewis) su samo neke od tema o kojima će slušati učesnici simpozijuma.

Posebna poslastica biće dve trosatne radionice, dr Malte Hozzela i Slobodanke Poštić, pod nazivom „Joga mirisa: Alhemija aromatičnih blendova“ i „Mirisna abeceda.
Simpozijum je otvoren za sve zainteresovane.
Više o simpozijumu, možete saznati na www.ayurvedacongress.org ili telefonom na 060/75 00 722