Aromaterapijom protiv trauma: nežno, neinvazivno oslobađanje negativnih emocija, boli i iskustava. U Beograd 25. avgusta 2018. godine ekskluzivno dolazi Karla Veskovi, osnivač „Aromaluz“ škole za aromaterapiju koja redovno nudi tečajeve od bazičnog do naprednog nivoa, uključujući specijalne teme i radionice sa eminentnim nacionalnim i međunarodnim predavačima.

Prilikom svoje posete Beogradu, Karla Veskovi (Carla S. Vescovi) koja se bavi oblašću kliničke i holističke aromaterapije i drži edukacije iz aromaterapije u Kampinasu u Brazilu poslednjih 10 godina, održaće seminar „Aromaterapijom protiv trauma“.

Traumatična iskustva mogu duboko da obeleže nečiji život. Pričanje o njima na terapiji ili ponovno prolaženje kroz njih sa terapeutom može biti teško i veoma bolno.

Na radionici sa Karlom Veskovi saznaćete rezultate istraživanja koje je trajalo više od osam godina i kako se klinički pomoću esencijalnih ulja oslobađaju traumatična sećanja za sve starosne grupe i oba pola.

Ovaj pionirski rad zasnovan je na pristupu koji koristi veoma razređena esencijalna ulja – nežan je i neinvazivan, jer osoba ne mora ponovo da prolazi kroz bolna iskustva ili emotivnu bol. Rezultati ovog pristupa su neverovatni: život nastavlja da teče sa lakoćom u svim aspektima (partnerstvu, karijeri, finansijama i drugo).

Tokom radionice, razgovaraće se o sledećim temama:

  • Rad sa traumatičnim sećanjima povezanim sa muškim figurama (posebno sa figurom oca) i ženskim figurama (posebno sa figurom majke).
  • Razblažena ulja, njihova upotreba i načini primene.
  • Isceljenje našeg ranjenog unutrašnjeg deteta.

Seminar sa praktičnim delom o primeni eteričnih ulja se održava u Holističkom salonu “Detelina” od 9-12:30 sa pauzom za ručak do 13:45 a zatim od 13:45-17h. Učesnici dobijaju sertifikat o pohađanju seminara. Prijave i više informacija možete dobiti preko mejla oshadhirs@gmail.com.

O Karli Veskovi

Karla Veskovi (Carla S. Vescovi) se bavi oblašću kliničke i holističke aromaterapije, i drži edukacije iz aromaterapije u Kampinasu u Brazilu, poslednjih 10 godina.