Anastasija Đurić, poznata blogerka koja aktivno živi u svetu mode i lepote, koristi Vichy Slow Âge negu i sa nama deli svoje iskustvo i objašnjava prednosti Vichy kozmetike.

 

Anastasija Đurić, blogerka

“Danas svi živimo užurbano, imamo puno posla i stalno negde žurimo. Ključ je u balansu i volim da odvojim vreme za sebe, za negu, mackanje, gledanje omiljene serije… To je dodatni razlog zašto obožavam Slow Âge liniju, koja me motiviše da zastanem, udahnem vazduh i uzmem vreme za sebe. Nova noćna krema i maska je obogatila moju rutinu nege i večernje rituale učinila još zanimljivijim. Koža dobija dodatnu dozu kiseonika koja joj je potrebna, osvežena je i spremna za sve izazove iz spoljnog okruženja. Ujednačena i blistava, gelasta tekstura ove kreme i boja koja je i više nego nesvakidašnja, čine da svako nanošenje bude poput igre sa bojama prirode koje nanosim na pažljivo negovano platno – moje lice. Za kraj, ovu kremu jednom nedeljno nanosim i kao masku, što koži daje dodatnu snagu i otpornost, a meni koji minut više za intimne trenutke uz pomoć kojih postajem najbolja verzija sebe”, kaže Anastasija Đurić.

 

Vichy Slow Âge linija je stvorena i razvijena za žene poput tebe, koje žive brzo i dinamično, pa im je potrebna nega koja danju štiti, a noću obnavlja kožu. Ovo je moćna linija za negu kože obogaćena probiotikom i UV zaštitom koja ti omogućava da produžiš mladalački izgled kože. Jednostavnije rečeno, odložiće pojave poput prvih bora smejalica, a zahvalna koža odisaće svežim i zdravim izgledom. Slow Âge proizvodi, dnevna i noćna nega, kao i ciljana nega za područje oko očiju, pružiće koži trenutni osećaj prijatnosti, ali i dugotrajnu dobrobit – tokom dana štite je i koriguju, a tokom noći obnavljaju i obogaćuju kiseonikom. Upravo to je suština Slow Âge iskustva: proizvodi koji brinu o tvojoj koži dok ti živiš svojim ritmom.

Slow Âge dnevna nega

Dolazi u dve teksture – za normalnu do mešovitu kožu (SPF 25), odnosnu suvu kožu (SPF 30), a kožu čini snažnijom i hidriranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Obe teksture odlikuje nežan cvetni miris i prijatan osećaj na koži. Ova dnevna nega odlično se upija, a poslužiće i kao odlična podloga za šminku.

Upotreba: Nanesite svakog jutra kao dnevnu kremu. Izbegavajte područje oko očiju.

Slow Âge dnevna nega za normalnu do mešovitu kožu SPF 25

Slow Âge dnevna nega za suvu kožu SPF 30

Ciljana nega za područje oko očiju

Pomaže u smanjivanju natečenosti, tamnih podočnjaka i sitnih bora, pružajući tako zdraviji i mlađi izgled područja oko očiju. Ono je u trenu hidrirano i osveženo, osvetljeno, a iz dana u dan izgleda probuđeno. Upotreba: Nanesite svakog jutra i večeri na područje oko očiju.

Novo – Slow Âge noćna nega

Jedinstveno “2u1” delovanje:

*kao noćna krema osvežava i obnavlja kožu kroz svakodnevnu upotrebu

*kao maska kožu obogaćuje kiseonikom.

Prirodno obojena gel-krema koja će kožu učiniti punijom, ujednačenom i blistavom, obavljaće i osvežavaće je iz noći u noć, obogaćujući je kiseonikom.

Upotreba: Nanesite svake večeri kao noćnu kremu i jednom nedeljno u tankom sloju kao desetominutnu masku. U ulozi maske izbegavajte područje oko očiju i usana.