Mlad Mesec u Devici 30. avgusta predstavlja savršen dan da započnete nešto novo i obnovite energiju na raznim životnim poljima, naročito kada je u pitanju ljubav. Crni Mesec u Devici predstavlja specijalan događaj u lunarnoj astrologiji i događa se jednom u dve i po godine, piše Lovesensa.

 

Foto: Pixabay

U astrologiji Crni Mesec je drugi mlad Mesec u jednom mesecu. Mlad Mesec u Devici motiviše da preispitamo životne odluke i napravimo promene o kojima smo oduvek sanjali. Vreme je da se aktiviramo i polako krenemo putem ostvarenja snova. Sada imate šansu da promenite život na bolje!

Energija Device je vrlo moćna u ovom periodu, pa ćete uvesti red i organizaciju u svaki haotičan segment života. Potrudite se da ne upadnete u zamku perfekcionizma i prihvatite da ponekad stvari ne mogu potpuno ići onako kako ste vi to zamislili.

Mlad Mesec u Devici 30. avgusta predstavlja savršen dan da započnete nešto novo i obnovite energiju na raznim životnim poljima, naročito kada je u pitanju ljubav. Mnogi će u narednim danima pronaći srodnu dušu, a zauzeta srca počeće da planiraju zajedničku budućnost i brak.

Ovan – vreme je za organizaciju

Crni Mesec će pozitivno uticati na poslovni život Ovna. Bićete bolje organizovani i promenićete neke svakodnevne navike. Moguća je nova poslovna ponuda za Ovnove koji maštaju o promeni posla. Razmislite o svojim rutinama. Posvetite se negovanju psihičkog zdravlja.

Bik – ostanite hladne glave

Dragi Bikovi, pritisak i teret koji nosite na svojim leđima pomaže da se usavršavate tokom perioda Crnog Meseca. Uspećete da organizujete svoje vreme i lako se prilagođavate svakoj novonastaloj situaciji. Predivna energija ljubavi donosi vam uskoro novu romansu. Zauzete Bikove očekuje sladak odnos sa partnerom, ali potrudite se da izbegnete sukobe i kritikovanje. Mnogi parovi poželeće da se ostvare u ulozi roditelja.

Blizanci – pojačana tenzija

Očekuju vas rasprave sa partnerom. Kada osetite ljutnju i bes, nemojte odmah započinjati raspravu, već sačekajte da se strasti slegnu, a zatim razgovarajte. Oni koji su želeli novi dom, imaće lepe vesti po pitanju selidbe. Prijaju vam promene koje se dešavaju. Ostajete prizemni i hrabro koračate stazom svojih snova.

Rak – novo prijateljstvo

Crni Mesec donosi period ispunjen bogatim društvenim životom. Upoznaćete puno zanimljivih ljudi, a mnogima će nova poznanstva doneti dobre promene na poslovnom planu. Boravak u prirodi pozitivno utiče na vaše zdravlje i pomaže da smanjite stres. Pažljivo birajte reči!

Lav – bolje finansije

Crni Mesec podstiče Lavove da razmotre odluke po pitanju finansija. Napravićete važne poteze na polju finansija, a mnogima će se rizik itekako isplatiti. Moguće je da ćete u narednih par meseci dobiti neočekivan priliv novca. Zaslužujete nagrade za svoj naporan rad.

Devica – ostanite dosledni sebi

Imate dovoljno samopouzdanja da stanete iza sebe i svojih ideja. Period ćutanja, nesigurnosti i skrivanja postaje vaša prošlost. Vreme je da izađete iz čaure i predstavite sebe u najboljem svetlu. Sa mladim Mesecom i raznim planetama u vašem znaku, bićete spremni za velike životne promene u narednih nekoliko meseci. Fokusirajte se na sreću, pozitivna osećanja i fizičko zdravlje. Pravo je vreme za detoksikaciju i zdravije navike.