Vaga – ljubav je svuda oko vas

Šanse da konačno pronađete ljubav svog života sada su veoma visoke. Ljubav o kakvoj ste sanjali konačno će postati stvarnost. Ne dozvolite da vam išta upropasti ovu priliku!

Crni Mesec poziva Vage da iskorače iz svoje zone komfora i posvete se humanosti na bilo koji način. Volontirajte, pridužite se dobrotvornom udruženju. Duhovno ćete se uzdići na jedan sasvim novi nivo, a u mesecima pred vama sve će vam se vratiti višestruko! Na kraju teksta pročitajte zaključak i poruku!

Škorpija – očekuje vas ljubav na prvi pogled

Usamljene Škorpije upoznaće osobu koja će im bukvalno oduzeti dah. Ako ste već u vezi, upoznaćete nove prijatelje koji će vam pomoći da ostvarite svoje snove.

Tokom Crnog Meseca povoljan je period za sklapanje saveza i upoznavanje ljudi sa istim uverenjima. Čeka vas i puno pozitivnih iznenađenja. Postavite sebi nove ciljeve i ambiciozno radite na njima – uspećete. Na kraju teksta pročitajte zaključak i poruku!

Strelac – pred vama su velike promene na poslu

Crni Mesec na vaše polje posla donosi promene. Neće vam biti lako da ih prihvatite, a vaši napori da sprečite promene biće uzaludni. Prihvatite da ne možete da dobijete baš svaku bitku.

Strelčevi koji žude za promenom karijere konačno imaju priliku da ostvare snove. Vreme je da odredite svoj novi put i shvatite šta tačno želite na poslovnom planu. Ne dozvolite da vas kritike pokolebaju. Zadržite optimizam, dajte sve od sebe i sigurno će se isplatiti. Na kraju teksta pročitajte zaključak i poruku!

Jarac – sve dolazi na svoje

Upoznaćete novu osobu koja će vam postati veliki prijatelj, ali će vas i neverovatno privlačiti u seksualnom smislu. Ukoliko ste planirali put, zbog te osobe ćete poželeti sve da izmenite.

Generalno, vi ćete uživati u svemu što Crni Mesec donese. Savladaćete nove veštine i postati najbolji u svom poslu. Na kraju teksta pročitajte zaključak i poruku!

Vodolija – bićete najbolja verzija sebe

Crni Mesec je prijatelj Vodolije i u ovom periodu će vas ohrabriti da promenite svoj stil života nabolje, kao i da počnete da se bavite (novim) sportom. Promene u ishrani učiniće mnogo toga dobrog za vas.

Vodolije tokom Crnog Meseca očekuje i priliv novca, koji će pomoći da ostvarite svoje snove. Odličan je period za sređivanje finansijske situacije, ali vodite računa da ne dođe do sukoba sa partnerom oko novca. Na kraju teksta pročitajte zaključak i poruku!

Ribe – mnogo lepih vesti vas čeka

U vaš život Crni Mesec dovodi osobu koja će učiniti da vam srce brže zakuca. Kada je reč o poslu, pred vama je novi, veoma povoljan ugovor i značajna povišica.

I u ljubavi sve vam ide od ruke – ako ste sami, zaljubićete se, ako ste u vezi, ona će preći na viši nivo. Ipak, za vas postoji jedno upozorenje tokom Crnog Meseca – budite praktični i realni, ostanite čvrsto na zemlji, jer bi u suprotnom moglo da dođe do problema koje ćete u početku lako prevideti.

Opšti zaključak i poruka za sve znakove

Najveći uticaj Crni Mesec će imati na Devicu. Generalno, svki znakovi treba da se fokusiraju na detoksikaciju i tela, i uma, i duha. Ne bavite se kritikom i perfekcionizmom, ni kada je reč o vama, ni kada je reč o drugima. Ne fokusirajte se na mane, već na ono što može da se popravi. Pronađite način da u svom životu napravite više mesta za dobre i zdrave stvari.

Izvor: Sensa