Nakon velikog uspeha prve zajedničke kolekcije, svetska zvezda Viktorija Bekam i popularni brend Reebok odlučili su da još jednom zasene obožavaoce širom sveta. Inspirisana svojom plesnom karijerom i trening rutinom, čuvena modna dizajnerka kreirala je ženske i unisex komade inovativnih krojeva, kao i obuću i aksesoare visokog stila.

 

London i ulična kultura britanske prestonice bili su ključna inspiracija za dizajn druge po redu kolekcije Reebok x Victoria Beckham. Windbreaker, bomber i anorak jakne karakterišu grafički prikazi, kao omaž odeći kasnih ‘80ih i ranih ‘90ih godina. Simbol poslednje decenije prošlog veka, silueta Bolton Sock ponovo oživljena dolazi u zemljanoj, braon, crnoj, neon žutoj i mornarsko plavoj boji.

„Dizajnirala sam svaki komad sa željom da onaj ko ga nosi oseća samopouzdanje i moć. Treninzi čine da se osećam jako i snažno, i baš zato sam odlučila da ovom kolekcijom spojim sport i stil, kombinujući moderan izgled sa vrhunskim performansama”, rekla je Bekamova.

Viktorija Bekam je počela da sarađuje sa Reebok još pre dve godine.

Tada je sportski i lifestyle brend najavio je partnerstvo sa britanskom dizajnerkom i nekadašnjom pevačicom.

Ona se se tako pridružila Arijani Grande, Điđi Hadid, Ali Reisman i drugima, sa ciljem da osnaži žene da budu najbolja verzija sebe.

Čuvena dizajnerka je tada rekla:

„Posebno sam uzbuđena zbog ovog partnerstva koje je zasnovano na zajedničkim vrednostima. Uvek sam zagovarala podsticanje vere u žene a prilika da modnim dizajnom promenim fitnes garderobu je nešto što sam oduvek želela da uradim“.

Kolekcija Reebok x Victoria Beckham jesen/zima19 biće dostupna od 24. jula.

 

Izvor: Zdravaiprava