Jesen je uveliko promolila svoju glavu i donela dašak svežeg vazduha i zvuk kišnih kapi u naše živote. Iako ćemo i dalje većinu vremena provedenog u domu boraviti u kuhinji spremajući mirišljave i ukusne poslastice, omiljeni kutak zasigurno će biti topla i udobna spavaća soba.

 

Spavaća soba je svima nama utočište od užurbanog i stresnog dana, i njen izgled mora biti relaksirajući, stoga dizajneri Forma Ideale savetuju da za uređenje spavaće spbe uvek birate pastelne, jesenje tonove. Senf žuta boja zidova savršeno se uklapa uz svaki stil nameštaja, bilo da birate braon, crne ili svetle komade.

Kada je u pitanju izbor nameštaja, u svakoj spavaćoj sobi centralno mesto zauzima krevet, jer u njemu provodimo najviše vremena, bilo da odmaramo uz dobar film ili knjigu, ili spavamo, stoga nećete pogrešiti ako odaberete bračni krevet ETIDA 180, koji će vam pružiti savršenu udobnost u smiraj dana.

Kako vas hladno vreme i promene temperature ne bi iznenadili, svoje najudobnije džempere čuvajte nadomak ruke u ormaru ETIDA 5K3O, koji je dovoljno prostran da sačuva sve stare i nove, omiljene komade jesenje garderobe.

Idealno mesto za sve nephodne predmete, poput mobilnog telefona, sata i nakita biće vam noćni ormarić ETIDA NOF2, koji ima dovoljno prostora za vaše omiljene knjige, uspomene sa putovanja ali i fotografije dragih ljudi, dok u komodi ETIDA 3K4F možete da čuvate najtoplije prekrivače i zimske jorgane.

I na kraju ne zaboravite na podove i zidove. Mekani tepih ili pletena staza u bojama jeseni i uramljeno suvo lišće savršeno će zaokružiti vašu jesenju idilu i učiniti večeri ali i jutra prijatnim trenucima za opuštanje ali i pripremu za novi dan. Nekada je dašak jeseni neophodan da biste lakše pregurali sive i tmurne dane koji nam predstoje.

 

Izvor: Zdravaiprava