Ukoliko vam je piotrebna prava antiage rutina koja će imati najbolje efekte baš na vašu kožu, birajte antiage preparata prilagođene individualnim znakovima starenja vaše kože. “Eucerin” Hyaluron –Filler linija je pravi izbor ukoliko su najizraženiji znakovi starenja na vašoj koži bore.

 

 

Ako je vaše lice izgubilo jasne konture i vedrinu, povratite ih uz pomoć “Eucerin” Hyaluron – Filler+Volume Lift preparata.

Ova rutina u vašem načinu nege sigurno će posle veoma kratko vremena imati efekta.

Za povratak elastičnosti i blistavosti kože, ali i borbu protiv dubokih bora koje karakterišu svaki tip kože, najbolji izbor je “Eucerin” Hyaluron-Filler+ Elasticity linija.

Ona je inovativna i efikasna i prava meru za svaku savremenu ženu koja ima potrebu da se neguje.

U osnovi formulacije “Eucerin” Hyluron-Filler linija nalazi se izuzetno efikasna kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja obezbeđuje trenutne i dugotrajne efekte u borbi protiv starenja kože, umanjuje bore na površini i duboko u koži i pruža adekvatnu hidrataciju.

“Eucerin” kreme za dnevnu i noćnu negu iz “Eucerin” Hyaluron –Filler, “Eucerin” Hyaluron – Filler+Volume Lift i “Eucerin” Hyaluron-Filler+ Elasticity linija, tokom marta možete nabaviti sa popustom od 25%. su nešto što treba da koristite svakodnevno.

Vaša nega ne treba da bude stvar luksuza, već svakodnevna rutina kojom ćete svom licu omogućiti najkvalitetnije.

Na kraju, godine su samo broj i ne moraju da se “čitaju” na vašem licu i dekolteu.

Izvor: Zdravaiprava