Ovog 8. marta portal “Zdrava i prava” pokloniće vam vredne i dragocene “Eucerin” kreme. Ukoliko želite da pronađete antiage rutinu koja će imati najbolje efekte baš na vašu kožu, birajte antiage preparata prilagođene individualnim znakovima starenja vaše kože. “Eucerin” Hyaluron –Filler linija je pravi izbor ukoliko su najizraženiji znakovi starenja na vašoj koži bore.

 

 

Ako je vaše lice izgubilo jasne konture i vedrinu, povratite ih uz pomoć “Eucerin” Hyaluron – Filler+Volume Lift preparata.

Za povratak elastičnosti i blistavosti kože, ali i borbu protiv dubokih bora, najbolji izbor je “Eucerin” Hyaluron-Filler+ Elasticity linija.

U osnovi formulacije “Eucerin” Hyluron-Filler linija nalazi se izuzetno efikasna kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja obezbeđuje trenutne i dugotrajne efekte u borbi protiv starenja kože, umanjuje bore na površini i duboko u koži i pruža adekvatnu hidrataciju.

“Eucerin” kreme za dnevnu i noćnu negu iz “Eucerin” Hyaluron –Filler, “Eucerin” Hyaluron – Filler+Volume Lift i “Eucerin” Hyaluron-Filler+ Elasticity linija, tokom marta možete nabaviti sa popustom od 25%. 

 

Danas 8. marta od 12 časova pošaljite nam mejl sa podacima(ime, prezime, adresa) na mejl zdravaiprava@gmail.com.

Tri najbrže čitateljke obradovaćemo poklon kremama iz ove linije koje će vam stići na kućnu adresu.