Prema drevnoj kineskoj veštini Feng šui, žuta boja u stanu budi strasti između partnera i rasplamsava ljubavni žar.

 

pixabay.com
pixabay.com

Ljubavni život partnera koji je prerastao u rutinu ili se pretvorio u izuzetno loš odnos uvek može da se popravi ukoliko se poštuju određena pravila, tvrde zagovornici Feng šuija, drevne kineske veštine. Kako da znate šta treba da uradite i na koje mesto u vašem domu treba da obratite pažnju.

PRATITE PRIRODNE SILE

Naime, prvo odredite pomoću kompasa kojoj strani sveta je okrenuta vaša kuća ili stan. Ovo je važno jer se Feng šui zasniva na kroćenju prirodnih sila, usmeravajući ih prema napretku, blagostanju i sreći pojedinca i porodice u celini.

Kada otkrijete kako je pozicioniran vaš dom, odredite najbolje mesto za spavaću sobu i bračni krevet. Poželjno je da to bude severozapadni deo stana.

Za bolje partnerske odnose spavaću sobu obojite u žuto, a da biste očuvali zdravlje krevet nikako ne okrećite ka vratima.

pixabay.com
pixabay.com

Da biste imali bolju komunikaciju i sreću u vezi postavite dve identične ljubičaste sveće u stakleni svećnjak, sa svake strane kreveta.

LAMPICE ZA ENERGIJU SREĆE

Ako želite da vaša veza bude strasnija stavite veo sa bisernim ili staklenim kuglicama na vrata spavaće sobe. Tako podstičete novu energiju i sprečavate neverstvo. Set lampica iznad kreveta takođe će pokrenuti energiju sreće i osećaj privlačnosti.

Ogledala u spavaćoj sobi su apsolutno nepoželjna jer nose energiju koja navodi na preljubu ili uplitanje treće osobe u vezu.

U ovom prostoru treba da provejava miris vanile, koja pozitivno deluje na ljubav i povećava odanost. Postavljena u jugozapadni ugao sobe vanila pojačava fizičku privlačnost među partnerima.

Pripremila: S. G.