Prateći principe Programa hrono ishrane dr Gifing, Frikom je u saradnji sa dr Anom Gifing i njenim Centrom pripremio nov proizvod – Hrono mix zelenu mešavinu za sve one koji žele da se pravilno i zdravo hrane.

 

Hrono mix fr Gifing– Kako da ostvarite savršenu liniju, da se dobro osećate bez velikih odricanja? Da biste bili zdravi i vitki, dovoljno je da bazirate svoju ishranu na zdravim i pravilno kombinovanim namirnicama i da uvek jedete svoje obroke u određeno vreme, tvrdi doktorka Ana Gifing.
Hrono mix, zelena mešavina, sadrži šparglu, brokoli, tikvice, papriku i prokelj koji posebno obiluju vitaminima A, C, K i vitaminima B grupe – i to posebno folnom kiselinom. Ova mešavina povrća bogata je i mineralima – hromom, kalijumom, fosforom i manganom, a osim toga i vlaknima koja učestvuju u regulisanju probave.
Za svega 10 minuta možete pripremiti ukusan i zdrav obrok, sa Hrono mix, zelenom mešavinom koja će vam poslužiti kao savršen prilog uz meso ili ribu. Pravi izbor za gurmane i vegane, kao i za vreme posta. Laka priprema, mogućnost unosa vitamina putem pažljivo odabrane mešavine povrća, bez gubljenja vremena u nabavci pravi je izbor za vaš „menu“.
Kažite odlučno „da“, zdravom životu i uživajte u zdravom i ukusnom obroku, bez odricanja i merenja kalorija.

Program (hrono ishrane) dr Gifing

Već 12 godina Program (hrono ishrane) dr Gifing se potpuno razlikuje od svih ostalih. On ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje težine namirnica i određivanje količina hrane. Ono o čemu vodimo računa je jednak protok vremena između obroka, pravilna raspoređenost obroka i ispravno kombinovanje namirnica za određeno doba dana. Ideju za ovaj program ishrane dr Gifing je dobila nakon posete jednoj klinici u Francuskoj, a potom je primenila postulate u praksi i osmislila Program (hrono ishrane) dr Gifing.