Zabavite se i proverite koja je idealna putnička destinacija za vaš horoskopski znak. Otkrivamo vam gde treba da putuju u 2016. Jarčevi, Bikovi, Ovnovi, Lavovi, Strelčevi i ostali znaci.

 

Prag za horoskop
picjumbo

OVAN

Ovnovi vole visoke temperature, odličnu hranu i zapanjujuće turističke atrakcije. Dubai je savršen za njih.

BIK

Bik je hedonista koji voli da ispija dobro vino u skupocenim čašama i da jede ukusnu hranu. Uz to želi da uživa u odličnom vremenu i kulturnom bogatstvu. Baš zato Prag je pravo mesto za njega.

BLIZANCI

Bliznaci vole gužvu i dinamiku velikog grada, kao i neobuzdan noćni život. Ne čudi što se London nalazi ne njihovoj listi želja.

RAK

Bez obzira da je li reč o reci ili okeanu, Rakovi obožavaju da budu blizu vode. Takođe vole da otkrivaju nove kuhinje i da putuju tamo gde se dobro jede. Grčka se zato nameće kao odlična ideja za Rakove.

Pariz
pixabay

LAV

Lavovi su ljubitelji luksuza i glamura, pa svuda putuju avionom i to prvom klasom . Pariz je njihovo omiljeno odredište.

DEVICA

Device su znatiželjne i detaljne. Na putovanjima biraju gradove poput Rima čije kulturno bogatstvo mogu istraživati danima i nedeljama.

VAGA

Vage su miroljubive i društvene osobe. Sunčana Španija za njih je pravi raj.

ŠKORPIJA

Odmor je za Škorpije sinonim za romansu. Upravo zato biraju romantična mesta poput Venecije koje mogu posetiti sa svojim partnerima.

STRELAC

Strelci obožavaju putovanja, a posebno na mesta na kojima mogu iskusiti različite kulture. Egipat je zato izvrsna ideja za njih.

plaza 1
pixabay

JARAC

Jarčevi su radoholičari, gladni moći i novca. Kad napokon zastanu i odvaže se na odmor biraju mondenske destinacije poput Maldiva.

VODOLIJA

Vodolije su znatiželjne i vole da iskuse nove stvari. Upravo zato su gradovi poput Berlina za njih izvrsna destinacija.

RIBE

Ribe su sanjari, pa ne čudi što se najbolje osjećaji u čarobnim zemljama poput Japana.

 

Izvor: punkufer.hr