Farmerke manje za broj? Nema problema – možete da se uvučete u njih bez ikakvih problema zahvaljujući caki o kojoj Internet korisnici bruje već danima.

 

Foto: Pexel

Bizarnim cakama nikad kraja, ali nekad i upale. Ovo je trik koji je, bukvalno, postao totalni i planetarni hit na društvenim mrežama. Možete ga lako primeniti još danas.

Ako ste se ikad našli u stiuaciji da ne možete da zakopčate farmerke (a znamo da jeste), bilo jer su se skupile tokom pranja, bilo jer ste dobili par kilograma viška, ne brinite – postoji rešenje.

I ne, ne mislimo na kupovinu novih ili odlazak kod krojačice kako bi proširila iste. Ili ono čuveno ležanje na krevetu i oblačenje u vodoravnom stilu. Ne.

Zapravo sve što vam treba jeste topla voda… U kadi, doduše!

Sve što treba da uradite jeste da navučete uske farmerice kako znate i umete, pa u njima sednete u kadu pune tople vode.

Topla voda će opustiti i raširiti teksas koji želite da obučete, pa će vam farmerke ponovo pristajati kao da su šivene za vas. Naravno, ovaj trik treba da isprobate bar dan nakon što planirate da nosite džins, kako bi stigao da se osuši. Oni koji su isprobali kažu da ne postoji šansa da ovaj trik ne upali.

Onima koji su lenji ili jednostavno nisu skloni egzibiciji preporučuju da primene ovaj trik na nešto drugačiji način, mada ne daje jednako dobre rezultate.

Naime, možete potopiti farmerke u toplu vodu, pa probati da ih ručno rastegnete. Kada dobijete veličinu koja vam odgovara onda ih obucite.

Izvor: Zena.rs