Jasminu Kovačev, poreklom Novosađanku, koja već dugi niz godina živi na Novom Zelandu gubitak materijalne sigurnosti je naveo da pronikne u dublje tajne ljudskog uma. U reakcijama i stanjima koja su usledila prepoznala je svoju snagu da se promeni, a učenje, kao i lični i profesionalni razvoj smatra nerazdvojnim delom svog životnog puta. Ovog proleća ona gostuje u Beogradu i Novom Sadu gde će održati niz radionica i predavanja.

 

Jasmina Kovačev, foto: privatna arhiva
Jasmina Kovačev, foto: privatna arhiva

Jasmina Kovačev, kao internacionalni EFT ekspert i coach za vrhunska dostignuća, uputiće sve polaznike svojih različitih programa u tehnike koje mogu zauvek da promene život.

– EFT je jednostavna tehnika sa fascinantnim rezultatima. Tehnika na efikasan i celovit način rešava probleme na nivou njihovog nastanka, bilo da su u pitanju emocije, stres, samosabotaža, zdravlje, posao, sport, međuljudski odnosi, roditeljstvo, lični razvoj, postizanje unutrašnjeg mira…- kaže naša sagovornica.

Njeni rezultati ponekad deluju zapanjujuće. Međutim, kako je pomogla sebi i još hiljadama drugih ljudi, ona veruje da uz pomoć ovih tehnika svako može da svoje slabosti pretvori u svoju pokretačku snagu.

 

BEOGRAD

24. i 25. maja biće održan seminar EFT osnove (trening – nekadašnji nivo jedan). U pitanju je tehnika za 21.vek, samopomoć i profesionalnu edukaciju.

27. maj je termin za celodnevnu radionicu “Otpustite blokade novcu”.

28. i 29. maja je termin održavanja radionica “Tajna uspeha je u vama. Šta Vas koči da idete napred?”. POlaznici će naučiti da uklone brojne blokade vašem uspehu i izobilju.

4. i 5. juna održava se seminar “Svesno roditeljstvo”, koji Jasmina Kovačev preporučuje kao neophodnu edukaciju za roditelje i sve one koji su nekada bili deca. Teme su obrađene iz naučnog, duhovnog i praktičnog ugla.

11. i 12. juna biće održan trening EFT tehnike, a deo je namenjen i za potencijalne praktičare.

18. i 19. juna biće održan seminar “Uvod u META-Zdravlje”. U pitanju je naučni pristup veze uma – tela i samoisceljenja. To je predavanje na kome možete otkriti zašto smo bolesni i kako pokrenuti samoisceljenje.

20. juna je termin za još jedan grupni tretman.

NOVI SAD

3. juna u Novom Sadu biće održan celodnevni grupni tretman. U pitanju je radionica kako da se oslobodite svog emotivnog i mentalnog tereta podsvesti.

Pripremila: Mariota Vlaisavljević