Italijanski seksolog uvideo je povezanost između ženskih grudi i njenog seksualnog karaktera. On je ženske grudi uporedio sa voćem i predstavio kako se kruška, dinja, limun, pomarandža ponaša u intimnim odnosima.

 

pixabay
pixabay

DUNJA

Žene okruglih grudi su uglavnom majčinski tipovi i žele divljenje jačeg pola. One će pristati na seks ukoliko ih dobro poznajete.

PATLIDŽAN

Iako nije voće, žene sa grudima nalik plavom patlidžanu prepune su ljubavi i života, a u seksu uživaju punim plućima.

LIMUN

Devojke sa grudima u obliku polovine limuna su divlje i neukrotive u krevetu. Inače se opisuju kao žene sa puno života, a obožavaju iznenađenja i adrenalinske doživljaje.

GREJPFRUT

Iako za muškarce deluje nemoguće žene sa okruglim grudima nalik grejpa su uglavnom stidljive. One će pre izabrati razmenu nežnosti namesto seksa.

KRUŠKA

One vole seks u svim varijantama. Iako ponekad izgledju konzervativno uživaju u vrelim scenama.

POMORANDŽA

Ovakve žene su samouverene i drže do svog visokog samopouzdanja. Njih seks preterano ne zanima pa od muškarca uglavnom očekuju prijateljska druženja.

TREŠNJE

Male grudi pokazuju da je devojka zabavna i uzbudljiva. Međutim, u krevetu je dosta mirnija i nije spremna za akrobatisanje i eksperimentisanje.

pixabay
pixabay

Grudi nikada nisu iste veličine
Razlika je obično tako mala da je žena primeti tek pri temeljnom samopregledu. U nekim slučajevima razlika je daleko očiglednija – i za ceo broj korpica.

Ni bradavice ne moraju da budu iste
Jedini razlog za brigu je ako na jednoj ili obe bradavice dođe do iznenadnih promena. To može da bude znak tumora dojke.

Najlakši način da ih izjednačite
U jednu korpicu brushaltera stavite odgovarajući umetak. Ako je razlika drastična, možda ćete poželeti da umetanjem implanta izjednačite grudi. Popričajte sa ginekologom o rizicima operacije i dobro razmislite pre nego što se odlučite na ovaj korak.

Asimetrija ne predstavlja opasnost za zdravlje
Iako se u jednom istraživanju nedavno sprovedenom u Velikoj Britaniji tvrdi da žene obolele od raka dojke obično imaju manje simetrične grudi nego žene koje nemaju rak dojke, ovo istraživanje je urađeno na relativno malom uzorku, a druga istraživanja ne potvrđuju ove zaključke. Većina lekara ne veruje da asimetrične grudi predstavljaju rizik.

Izvor: www.zena.rs