Partner vam neki više a neki manje odgovara kada su poljupci u pitanju, Svako se ljubi i voli da ljubi na drugačiji način. Nekima prijaju nežni dodiri sa partnerovim usnama, neki vole ipak više isprepletane uzdahe i strast pod usnama. Kako se ljubi vaš horoskopski znak i kom vam najviše odgovara, otkriva vam Zodijak.

 

 

Foto: Pixabay

Ovan

Kada ljubi, Ovan kao da usnama otključava bravu do nekog skrivenog blaga. Nisu stidljivi i žele partnera koji će deliti njihov starstveni entuzijazam. Iako ovaj znak može da poljubi bilo koga, najviše voli da se ljubi sa Blizancima koji znaju kako da ga šokiraju i iznenade.

Bik

Živahni i zahtevni, ali opet željni romansi, najviše se lože na to da zadovoljavaju partnera. Najviše ih privlače partneri koji se ne stide toga što oni rade.

Tu na scenu stupa Devica, koji je odličan govornik i voli da bude u centru pažnje.

 

Blizanci

Oni se ljube najbolje od svih horoskopskih znakova Zodijaka. Pravi su mađioničari u davanju i primanju zadovoljstava, a najbolje se ljube sa Blizancima. Ova veza nije baš idealna, ali kada je reč o ljubljenju nema im boljih partnera.

Rak

Rak ima podignuti gard i treba mu neko ko će činiti da se on oseća bezbednim i želeti da im da svu strast koju imaju. Najbolje se ljube sa Škorpijom. Možda će ih izluđivati ali će im sa Škorpijama biti najlepše.

Lav

Sa pravim partnerom Lav može da bude magičan ljubavnik. Problem je u tome što je ovaj znak često anksiozan, a najbolji partner za ljubljenje mu je Jarac.

 

Devica

Postoje dve strane svake Device: Ona koja treba da se osvoji i brižnog čuvara koji daje sve od sebe onima koje vole. Veoma su senzualni kada se ljube kojima treba neko da ih obori s nogu. Bik je najbolji partner za ljubljenje.

Vaga

Vaga je studiozna u ljubljenju, koja uvek od svakog partnera pokupi ono najbolje kada je reč o tehnikama ljubljenja. Zbog toga su skoro pa savršeni za ljubljenje sa svim znakovima Zodijaka. Jedini znak koji će ceniti njihove napore su Ribe, koji će joj dati dovoljno hvale i hrabrosti koje im trebaju da bi ostali broj 1.

Škorpija

Oni su na opšte iznenađenje najslađi sa onima koje vole. Vole partnere koji će uvek biti raspoloženi za ljubljenje, a najbolji za njih je Rak.

 

Strelac

Avanturističkog su duha i veoma su probirljivi kada su u pitanju partneri. Poznati su po tome da su emotivno nedostupni i treba im partner koji će probuditi njihovu senzualnu stranu. Najviše im prija Vodolija jer oba znaak imaju po malo nevaljale prirode.

Jarac

Samouveren je u ljubljenju i voli da impresionira partnera, a prija im najviše da se ljube sa Lavom.

Vodolija

Ljubljenje sa Vodolijom je doživljaj jednom u životu. Ovaj znak je vreo, senszualno se ljubi i ne boji se da radi pomalo čudne stvari sa partnerom. Jedini znak koji može savršeno da im odgovara je Strelac.

Ribe

Ako neki znak voli da bude voljen to su Ribe. Žudi za tim da bude ljubljen slatko i strastveno. Njihov idealan partner je Vaga koja je puna ljubavi, romantična i uživa u dugim serijama ljubljenja koje im omogućavaju da se osete i emotivno i fizički povezano.

Izvor: Srbija danas