Kopaonička letnja škola zdravlja obradovaće sve posetioce ove naše planine. Školu će organizovati MujEn Lux apartmani u saradnji sa Festivalom zdravlja iz Beograda.

 

graphicstock

SAVETI IZ ALTERNATIVNE MEDICINE

Projekat je zamišljen tako da poznati lekari i edukatori iz oblasti popularne psihologije svakog vikenda održe predavanja, radionice i konsultacije za sve zainteresovane građane i posetioce Kopaonika i čitavog Raškog okruga. Zahvaljujući tome građani će moći da se posavetuju sa eminentnim stručnjacima iz Beograda o svim problemima koji ih muče, a da pri tom ne moraju da putuju do prestonice.

U letnjoj školi zdravlja obrađivaće se teme iz oblasti pedijatrije, endokrinologije, kardiologije, dermatologije, opšte medicine… Takođe, svi oni koji u ovom periodu posete MujEn Lux na Kopaoniku moći će da čuju korisne informacije iz oblasti alternativne medicine poput reikija, ajurvede, refleksologije, kvantne medicine…

KAKO DO IZBALANSIRANOG ŽIVOTA

– Iz domena popularne psihologije biće održana predavanja i radionice o tome kako možemo da poboljšamo komunikaciju sa drugim ljudima, zbog čega nam to može pomoći da budemo srećni, gde grešimo u potrazi za ljubavlju i srećom i koje korake moramo preduzeti kako bismo imali izbalansiran život – kaže Jasmina Pavlović, marketing menadžer “MujEn travel d.o.o”.

Savete o zdravlju i ishrani, istini i zabludama koje najčešće vladaju kod nas, davaće poznati lekari i nutricionisti na interesantno osmišljenim radionicama.

Pripremila: L. B.