Jednostavan i prirodan recept ruske doktorke Irine Filipove utiče na bolji rad i jačanje srca, kontroliše holesterol i štiti od raka! Za to su vam potrebna samo tri sastojka, do kojih možete lako doći, a sam napitak brzo napraviti.

 

graphicstock
graphicstock

Zahvaljujući ovim prirodnim sastojcima, prema savetu ove doktorke, uspešno ćete se zaštititi od raka, sniziti loš holesterol i imati snažno srce.

Za ovaj jedinstveni recept moskovskog onkologa, doktorke Irine Filipove, potrebni su vam sveži šampinjoni, sveže zelje i prirodan lipov med.

POTREBNO JE:

  • 5 šampinjona
  • mlado zelje
  • 1 kašika lipovog meda

PRIPREMA

Uzmite šampinjone koji treba da budu sasvim sveži. Najbolje je da su ubrani pre manje od 24 časa. Takođe, treba da budu sa potpuno zatvorenim šeširićima. Operite ih i prelijte ključalom vodom. Dobro ih obrišite i iscedite ih da dobijete bistar sok.

Zatim uzmite mlado zelje i iscedite iz njega sok dok ne dobijete jednu punu kašičicu soka. Pomešajte sok od šampinjona i sok od zelja, a potom dodajte jednu kašiku prirodnog lipovog meda.

Svi ovi sastojci pojedinačno utiču da srce ojača, smanjuju holesterol i prava su prevencija od raka.

pixabay.com
pixabay.com

Ova količina leka dovoljna je za tri dana. Čuvajte ga u dobro zatvorenoj tegli u frižideru. Svako jutro na prazan stomak pojedite po trećinu ove smese (manje od pola kašike). Lek ne treba davati deci mlađoj od sedam godina.

Prema rečima dr Filipove, ovaj prirodan lek ima trostruko delovanje na zdravlje čoveka:

1. Koristi se za lečenje bolesti srca, odnosno Angine pektoris i jača srce.

2. Snižava loš holesterol.

3. Deluje kao zaštita protiv raka.

Ruska doktorka naglašava i da svakome ko duže vreme uzima ovaj lek neće pretiti opasnost od onkoloških oboljenja.

 

Pripremila: S. Vidović