Ako biste izabrali LEPO MI JE kao stil svog života, onda je ovo pravi seminar za vas. Želite, rešite i to ostvarite uz jednostavne tehnike i savete koje ćete naučiti na seminaru koji traje dva meseca i koji će biti samo uvod u vaš novi, bolji život.

 

Foto: Pixabay

Seminar je mesto gde imamo priliku da se posvetimo samo sebi, da se smejemo, razgovaramo, negujemo unutrašnji mir i obnovnimo energiju.

“To je vreme koje nam pripada, među svim drugim obavezama i koje sebi poklanjamo kako bismo bili zdravi i sveži i za sebe i za sve druge ljude u našem životu. Program LEPO MI JE je napravljen kao mesto za redovnu relaksaciju, kontinuiranu edukaciju i druženje. Ne oduzima puno vremena, a daje mnogo – znanje za ceo život, vežbe za bolje psiho-fizičko zdravlje, razmenu iskustava sa drugima”, kaže za portal “Zdrava i prava” Milica Stojiljković autor ovog seminara.

Seminar se sastoji iz četiri tematski povezana susreta, na kojima če se razgovarati o četiri ključne teme koje pomažu da “LEPO MI JE” zaista bude stil našeg života, a ne samo jedan njegov segment.

“Učimo kako da prihvatimo i razumemo sebe, kako da negujemo dobro zdravlje, bez obzira na godine, kako da prepreke i probleme pretvorimo u prilike i rešenja i kako da prihvatimo i razumemo druge. Učimo četiri ključne veštine koje čine da stečeno znanje primenjujemo svaki dan, na veoma jednostavan način. Na svakom času radićemo lagane vežbe koje nam pomažu da se oslobodimo napetosti i obnovimo energiju, jer je to važno za naše dobro zdravlje”, najavljuje naša sagovornica.

Po čemu je seminar LEPO MI JE poseban?

Pored edukacije, pruža i dobru zabavu, nove ideje i dragocenu razmenu mišljenja sa drugima. Predstavlja znanja koja ste do sada retko gde mogli da steknete, a čiji su izvor i zapadna nauka i veštine Istoka stare hiljadama godina.

Temelji se na principu JEDNOSTAVNOSTI – znanje koje se lako stiče i usvaja, veštine koje se jednostavno primenjuju, druženje koje prija, za sve generacije.

” Ovo nije još jedan u nizu “life coach” programa koji je namenjen napretku u jednoj oblasti i insistiranju na sreći po svaku cenu, već celovit pristup životu u kome volimo sebe takve kakvi jesmo i napredujemo u skladu sa kapacitetima koje imamo”, kaže Milica Stojiljković.

Za sve dodatne informacije i prijave možete pisati na mejl lepomije.milica@gmail.com.

 

Pripremila: M.P.