“Lepo mi je” nije samo koncept ili lična želja. To je program tačnije niz seminara koji će biti održani od oktobra, a koji će vam omogućiti upravo to- da slobodno i iskreno kažete “Lepo mi je”.

 

Foto: Pexel

Zaista je moguće da vam uvek bude lepo. Ne radi se o zabludi ili verovanju u čuda već u sagledavanju tri jednostavne činjenice.

Od sebe ne možemo da pobegnemo, zato je korisno da izgradimo istinski dobar odnos sa sobom i dosegnemo unutrašnje zadovoljstvo koje ne zavisi od spoljnih uticaja.

“Sasvim je normalno da život ponekad donosi izazove i probleme, ali na nama je da odaberemo da ih rešimo ili ne. Ako se opredelimo za rešenje, možda nam neće biti lako, ali će rezultat doneti osećaj LEPO MI JE. I pored svega, kada negujemo radost u sebi, poboljšava se i kvalitet naših odnosa sa drugim ljudima. Tada LEPO MI JE postaje LEPO NAM JE”, kaže autor programa Milica Stojiljković.

 

Seminar LEPO MI JE, čiji je autor i organizator Milica Stojiljković se sastoji iz 2 časa, od kojih svaki traje po 4 sata, tokom jednog vikenda. Tokom ta dva dana ćemo razgovarati o četiri ključne teme i steći 4 važne i jednostavne veštine koje nam pomažu da naučeno i primenimo. Na kraju ćemo uraditi jednu divnu vežbu, zahvaljujući kojoj ideš kući, ne sa sertifikatom, već sa gotovim planom svog daljeg razvoja, koji će u svaki tvoj sledeći dan doneti osmeh.

Sledeći termin za održavanje seminara je 13-14. oktobar 2018. godine.

Foto: Pexel

Ključne teme, koje će biti obrađene na seminaru konkretno, jednostavno i praktično:

Kako da prihvatimo i razumemo sebe;
Kako da negujemo dobro zdravlje, bez obzira na godine;
Kako da prepreke i probleme pretvorimo u prilike i rešenja;
Kako da prihvatimo i razumemo druge;

 

“Ovaj seminar je mesto gde imate priliku da se posvetite samo sebi, da se smejete, razgovarate, negujete unutrašnji mir i obnovnite energiju. To je vreme koje vam pripada, među svim drugim obavezama i koje sebi poklanjate, zarad dobrog zdravlja i svežine.  To je znanje za ceo život, vežbe za bolje psiho-fizičko zdravlje, razmena iskustava sa drugima”, navodi naša sagovornica.

 

Izvor: Zdravaiprava