Šta kaže ljubavni horoskop za ovo leto? Blizanci će procvetati, Lava čekaju važne promene, a pred Ribama je ono najbolje… Za mnoge od nas ovo leto biće posebno i nezaboravno!

 

pixabay.com

Krajem jula i u avgustu na nebu će zaživeti veliki vatreni trigoni Sunca i Marsa u Lavu sa Saturnom u Strelcu i Uranom u Ovnu. Marsova i Sunčeva energija je temeljna, čista, klasična, Uranova je eksplozivna, iznenađujuća, Saturnova je snaga maratonaca. I sve to u znacima vatre, “energetskim”, akcijskim, toplim…

Ljubavni horoskop otkriva da će ovo biti odlično leto za započinjanje posla, jasnoću, pokretanja, efikasnost, oduševljenje, strast, originalnost, vitalnost, nepokolebljivost… Moguće su i uzavrele situacije u kojim će briljirati oni hrabri i oni koji imaju ono zrno ludosti da se usude, ali koje bi trebale izazvati srećan ishod stvari.

Stoga se nakon relativno mirnog uvoda u leto, njegov nastavak može prepoznati kao uzbuđujući i nesvakidašnji za mnoge od nas.

Kraj leta, septembar? Ništa manje atraktivan. Biće to nedelje smirivanja uzbudljivih utisaka nakon dana koji će svakako biti zapamćeni. Za neke i legendarni.

Blizanci će procvetati, Lava čekaju važne promene, a pred Ribama je ono najbolje…

OVAN

Opozicioni Jupiter celo leto otvaraće prilike za zbližavanja, ali će vas činiti i lenjim i taštim. Kvadratni Mars će vas sve do 21. 7. stavljati u iskušenja nepromišljenosti, pa kad se sve sabere, ići ćete korak napred, korak nazad. Moraćete da taktizirate. Zato će osmi mesec biti najpovoljniji za ljubavna dešavanja, ali i kasnije će biti lepih prilika.

BIK

Oni u vezama mogu očekivati sklad u prisnim odnosima bez većih turbulencija. Oni koji još traže srodnu dušu najviše će imati uspeha ako se oslone na vlastite snage i ako sami preuzmu inicijativu. Neki će u dane oko 21. 8. (Sunčeva eklipsa) okončati jednu fazu svojih bavljenja i krenuti u nešto sasvim novo. Neka to učine oprezno i promišljeno.

BLIZANAC

pixabay.com

Ceo sedmi mesec bićete privlačni drugima, a mnoge veze će procvetati. Kao da ćete zaboraviti na rutinu i ograničenja proteklih meseci. Bićete veseli i bezbrižni. Pozicija Jupitera u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i dece, celo leto učiniće vas društveno prihvaćenom osobom koja se zna zabavljati. Mladi Blizanci nalaziće ljubav s lakoćom.

RAK

Tokom sedmog meseca skakaćete i kad treba i kad ne treba, pa se preporučuje relaksacija kako na voljenu osobu ne bi delovali pomalo uznemirujuće. Imaćete snage, ali ćete preterivati sa akcijama. Osmi mesec biće mirniji, ugodniji i daleko povoljniji za ljubav, a vi vrlo privlačni svima oko sebe. U devetom mesecu porasće vam samopouzdanje.

LAV

Kako će ovo leto za vas biti važno u svakom pogledu, tako će ljubav biti samo jedna od jednako važnih tema. Neće vam ništa nedostajati, bićete zadovoljni, ali iznutra će kuvati jer ćete stalno osećati nadolazeću promenu. Ona će se manifestovati uvodno 7. 8. (Mesečeva eklipsa), a finalizirano 21. 8. (Solarna eklipsa u vašem znaku). Odluke donosite barem dan kasnije.

DEVICA

pixabay.com

Moguće su male greške u koracima ako budete previše analizirali ili oklevali. Biće važno da u startu imate jasan cilj i da vaši odnosi budu čisti. Zato ako postoji ikakva magla koju osećate kao neiskrenost, pretvaranje, igranje uloga, bilo s vaše, bilo s druge strane, odreknite se toga i otvorite svoja srca s poverenjem. Ako u tom uspete, bićete sretni celo leto.

VAGA

Jupiter u vašem znaku maziće vas celo leto, premda će Mars u Raku do 21. 7. stvarati poneki ishitren potez koji bi bilo bolje izbeći. No jednako tako, sve to će se brzo zaboraviti i izbledeti u moru dobrog ljubavnog raspoloženja. Bićete otvoreni, ljubazni, spremni na deljenje i zajedništvo. Nema loših tranzita na vašem ljubavnom nebu.

ŠKORPIJA

Pred vama je ugodno i uglavnom mirno ljubavno leto. Teško da će išta moći da naruši vaš ljubavni sklad, a ako ste još sami, stvari će se odvijati korak po korak, temeljno i stabilno. Sunčevo pomračenje 21. 8. možda će vas prolazno uznemiriti jer se događa u vašem prirodnom 10. polju statusa i karijere, no neće bitno uticati na vaš privatni život.

STRELAC

Mnogima će se činiti kao da su ih svi zaboravili, ali nije baš tako. Istina je da će u prvoj polovini leta izostati vama željene senzacije, no neće se događati ni ništa posebno loše u privatnoj sferi. Drugi deo leta obećava znatno više, no najviše zato jer ćete se vi sami otvoriti za ljubav. Zapamtite da će od vas zavisiti kako će vam biti, i to celo leto.

JARAC

graphicstock

Opozicioni Mars u vašem prirodnom 7. polju odnosa do 21. 7. svako će malo donositi iskušenja povezana s nemirima i stresom, ali ako tome pristupite kao prilici da raščistite i još bolje učvrstite svoje odnose, bićete na dobitku. Važno je samo da se suzdržite od naglih reakcija i izdržite. Vi to najbolje znate. Nastavak leta biće svakim danom sve bolji i bolji. Uživajte!

VODOLIJA

Leto će početi relativno mirno, no nakon 21. 7. stvari će se u prisnim odnosima zapetljavati sve više i više. Ovaj put moraćete da se angažujete oko spomenutih stvari i to u pravcu diplomatije i tolerancije. To će trajati, a kulminaciju očekujte u dane oko 21. 8. kad je Sunčeva eklipsa u vašem prirodnom 7. polju odnosa. Zatvorićete jednu fazu i početi novu.

RIBE

Teško da će išta moći da vas izbaci iz takta kada se radi o ljubavnom životu. Celo leto mimoilaziće vas loši tranziti, a baš kada neki prolazno i dođe, već će na nebu biti drugi koji će vas štititi. Na vama je da uživate i uzmete ono najbolje što možete. Posebno je važno da učvrstite svoje odnose i napunite baterije, jer će vam to dobro doći početkom jeseni.

Izvor: ehoroskop.net