Da bi aktivirali dobru sreću u svom domu i stvorili osećaj moći u njemu počnite svakodnevno da praktikujete mentalni Feng Šui.

 

sakhorn38, freedigitalphotos.net
sakhorn38, freedigitalphotos.net

Mnogi ljudi ne vide realno svoje domove. Mnogi od njih, čak i ne znaju gde im se koja sitnica u kući nalazi dok ne pitaju partnera ili nekog od ukućana.

Zato je potrebno da razvijete naviku svesti o prostoru u kom živite,  a to je od suštinskog je značaja da poboljšate sreće u vašem životnom prostoru.

Povezujuci se sa svojim prostorom na mentalnom nivou,povećavate dobru energiju doma i dobru sreću jer ste mu na najvišem energetskom nivou poklonili pažnju.

Da biste uočili prve promene potrebno je svega nedelju dana.

TEHNIKA

Hodajte kroz svoj stan, iz sobe u sobu, korak po korak, polako. Razmišljajte šta biste voleli da promenite, zamenite, sredite i obratite pažnju na svaki detalj u svom domu.

Sam prostor će prikazati najbolje ideje za poboljšanje vašeg života u njemu. Neka vas vaša unutrašnja snaga i moć vodi…. i za nekoliko meseci imaćete promenjen izgled kuće, stav i raspoloženje u njemu.

Kakve će se sve promene dogoditi, pustite da vam vreme pokaže. Vaše je da verujete i da zamišljate željeno. Razvijte duboku bliskost sa svim prostorijama u svom domu. Ali, spremite se na to da promene koje nastaju nećete primetiti očekivano jer će biti veoma spore.

Hodajte kroz svoj dom svaki dan i snagom svog uma dopustite unutrašnjem instinktu da napravi promenu.

Izvor: www.alternativainformacije.com