Meri Ilić, coach, pisac i stručnjak za regresije u prošle živote posle 20 godina provedenih u Barseloni okrenula je stranicu svog života i od januara 2016. godine živi putujući. Ovo je njena priča…

 

Foto: Pexel

“Prvo odredište je bio Bali gde smo boravili četiri meseca i oboje se zaljubili, moj sin u Indonežanku, a ja u jogu. Rezultati su bili vidljivi na kraju našeg zajedničkog prvog kruga oko sveta: moj sin se vratio na Bali, a ja sam produžila sama u drugi krug oko sveta”, kaže za portal “Zdrava i prava” Meri Ilić.

Putujući oko sveta otkrivam svoje prošle živote

Ova neobična žena kaže da ne bira unapred zemlje koje će posetiti, zna prvu u koju će stići i zadnju iz koje će se vratiti u Barselonu ili Niš.

“Sve između je fleksibilno, putujem otvorenog srca, radoznalog uma i skromnog novčanika. Bila sam spremna da perem sudove na pet svetska jezika u prvoj zemlji gde ostanem bez para jer sam krenula sa 200 eura na kartici, ali su se život ili sudbina ili anđeli potrudili da se to ne desi. U svakoj zemlji me pronađu klijenti za regresije i tako energija novca kruži i moja putovanja se nastavljaju”, priča u dahu.

Hobi koji je postao karijera

Meri Ilić kaže i da je sa regresijama počela kao hobijem.

“Dvadeset godina u Barseloni sam izdržavala sebe i dva sina časovima engleskog jezika, i radom kao coach i terapeut emocija. Stariji sin se zaljubio i otišao za Peru, a mlađeg je ljubav  odvela na egzotično ostrvo Bali. Za moj drugi put oko sveta sam pretpostavljala da ću živeti od časova engleskog jezika, rada na recepciji različitih hotela, ali… Klijenti su se sami javljali i tražili moje usluge. Ono što je izgledalo kao zabava samo po sebi je došlo u prvi plan”.

Meri Ilić, privatna arhiva

Život se menja kad su srce i um otvoreni

Meri je shvatila da njena energija privlači ljude.

“Kroz snove, vizije, poruke nepoznatih ljudi, stizale su mi informacije o mojim prošlim životima u različitim zemljama. Živela sam u Sibiru u srednjem veku, Boliviji u vreme Inka, plemenu Esenios u vreme Hristovog raspeća, u Africi, na Severnom polu, u indijskom plemenu u Severnoj Americi i još mnogo drugih. Nastavljala sam da učim od Briana Weissa ali i da proučavam druge američke i latino američke stručnjake. Viđenje svojih sopstvenih prošlih života je mnogo doprinelo shvatanju uticaja potisnutih sećanja na sadašnji život, a posle toga analiza viđenog sa svakim klijentom je produbljivala moja saznanja i povećavala moju osetljivost za nove informacije”.

Ljubav na prvo “sećanje”

Sećanje na različite živote u kojima je proživela ljubav sa dva partnera koje je otkrila u ovom životu razjasnilo joj je kako funkcionišu “formule ljubavi”.

“To su fatalne ljubavi, one za koje nemamo logično objašnjenje. Čak i da znamo da nam se taj izbor ne dopada, čak i da mu se odupremo može se ponovo javiti u nekom drugom momentu”, priča.

U novembru Meri kreće u treći krug oko sveta, prva je zemlja Indija. Ovog oktobra svoja siksutav podeliće u Beogradu na jednom zanimljivom predavanju koje će biti organizovano 12. okrobra u Flow centru.

Pripremila: M. Vlaisavljević