Sezona je praznika, darivanja. Dakle, počela je sezona trošenja. U ovo doba godine skoro savršena je jedna radionica koja će biti održana u Centru “Flow”.Možda je to savršen poklon, jer je to u stvari predavanje o privlačenju obilja.

Portal “Zdrava i prava” i Centar “Flow” obezbedili su 50 odsto popusta na jendu čitateljku koja želi da poseti ovaj vredan događaj. Sve što treba da uradite je da danas pošaljete mejl sa podacima(ime, prezime, telefon) na adresu zdravaiprava@gmail.com.

 

Foto: Picjumbo

O privlačenju obilja može nas učiti samo onaj ko obilje i živi.

Marina Papec, doktor nauka, majka tri dečaka, supruga, pisac, terapeut za dušu, zaljubljenik u magične delove postojanja…i kako sama kaže” pre svega tragačica za inspiracijom, životom u skladu sa sobom i ritmom svoje duše”, to svakako može.

Nežno i sa potpunom predanošću, vodiće nas kroz radionicu otkrivanja strasti naše duše, ostvarivanja potencijala i privlačenja obilja.

Radionica će biti održana u petak 14. decembra od 18.30 i u subotu 15.decembra od 10 časova.

“Radionica je zamišljena kao interaktivno, zabavno i magično druženje gdje su polaznici cijelo vrijeme aktivni, oslobađajući se iz trenutka u trenutak svojih uobičajenih uloga i prisjećajući se tko su uistinu, što ih raduje te što je to što ih sprečava da žive svoj puni potencijal”, najavila je Marina koja će narednog vikenda biti gost Beograda i Flow centra.

Izvor: Zdravaiprava