Rezultati nove ankete pokazuju kako izgleda savršena žena. Jedan sajt za upoznavanje sproveo je anketu među muškarcima i rešio da otkrije kako izgleda žena iz snova svakog muškarca. Anketa je obuhvatila 100.000 muškaraca koji su dali konačni sud.

 

Foto: Pixabay

Ovako izgleda savršena žena:

Ima plavu kosu,
plave oči,
vitko telo,
ne puši,
voli da pije u društvu,
ima diplomu.

Ipak, u pitanju su osobine koje se vezuju za fizički izgled i nemaju mnogo veze sa ličnošću, pa se ova ‘idealna’ žena smatra nepotpunom.

A evo još nekoliko saveta kako da postane savršena, ako nemate ove karakteristike:

Prvi savet je da se opustite i da budete ono što jeste. Ali, kada devojka u videu posluša tajk savet, momak joj objasni da ipak ne treba da se plaši “malo boje”, aludirajući na karmin. U prevodu, budite prirodne ali, da li ste sigurne da želite da budete baš toliko prirdone?

Dalje, ako želite da bidete savršena žena, morate da flertujete. Ali, ne flertujte previše!

Sledeći savte je da naučite kako da se ponašate u drupštvu muškaraca, ali ne bi trebalom da imate muške prijatelje. Prijateljice su vam sasvim dovoljne.

– Ne stidite se da jesete pred nama, zdrav apetit je privlačan. Ali ne prejedajte se! – savetuje muški glas kada devojka krene da kricka čips po savetu muškarca.

Sledeći savet je da budete uvek zabavni, ali da se ne ponašate smešno. Naravno, njegovim šalama morate da se smejete, čak i ako vam ni najmanje nisu smešne.

I, za kraj, zapamtite da muškarci žele pametnu ženu. Međutim, ne smete da budete prepametne, da ne bi imao utisak da ste pameznije od njega!

Ovaj sarkastični video zapravo za cilj ima da dokaže koliko su kontradiktorna i sulida očekivanja nekih muškaraca, te da nikada nećete biti srećni ako se trudite da ugodite drugima. Jedini način da zaista budete savršeni, jeste da budete u potpunosti verni sebi.

 

Izvor: B92