Sa prodavnicama na 35 lokacija u Srbiji, Forma Ideale je jedina kompanija koja je doslovce na dohvat ruke svakom svom kupcu. Bez obzira da li živite u u Subotici ili Leskovcu, Zaječaru ili Loznici, Novom Pazaru ili Beogradu, u prodajnim salonima Forma Ideale imaćete iste uslove za kupovinu.

 

Na slatkim mukama su kada se kupuje nekretnina i donose veoma važne odluke pri kupovini ili dokupljivanju nameštaja. Svakome od nas se javlja pitanje da li da se opredelimo za nameštaj koji je u tom trenutku posebno popularan ili da se odlučimo za nameštaj čiji je stil čist i večan.

Dostupnost je jedan od ključnih faktora na osnovu kojih moderni potrošač donosi odluku prilikom kupovine.

Iako je bitno da komad nameštaja bude lep na oko, finalnu odluku uvek pravimo na osnovu udobnosti, koja može da se isproba samo „iz prve ruke“.

Forma Ideale trenutno ima 35 prodajnih salona u 30 gradova širom Srbije, jer znamo da pri kupovini glavnu ulogu ne igra samo izgled nameštaja već i komfor, pa smo želeli da što veći broj ljudi u Srbiji ima mogućnost da isproba funkcionalnost i udobnost svog našeg nameštaja prilikom kupovine. Osim toga, iskustvo koji kupac u Novom Pazaru i kupac u Novom Sadu imaju je isto, jer su svi naši saloni identično uređeni, kako bi do izražaja došao svaki izloženi komad nameštaja“, kaže Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Forma Ideale, kao najveći proizvođač pločastog nameštaja u Srbiji, idealan je primer kompanije koja sluša svoje potrošače i nastoji da im bude dostupna u svakom trenutku, čime nastoji da jača vezu sa kupcima koji im poklanjaju svoje poverenje već skoro četvrt veka.

Jer biti dostupan za potrošača danas je nezaobilazna stavka u planiranju poslovanja i osmišljavanju svih novina zahvaljujući kojima želite da budete u korak sa trendovima, i u korak sa svetom.