Često, gotovo redovno skidanje šminke posle napornog dana svim damama pada najteže. Ipak, to je izuzetno važan korak u nezi i ne propuštajte ga. I to bez obzira da li ste stavili samo laganu BB kremu ili puder. Da biste bili na pravom putu mi vam u saradnji sa “Niveom” poklanjamo tri paketa proizvoda za nežno skidanje šminke.

 

stockimages, freedigitalphotos.net
stockimages, freedigitalphotos.net

BEZ SKIDANJA SLEDUJU BORE

Navika zaboravljanja skidanja šminke ostavlja grozne posledice na koži.

Vaš ten može postati  suv, dehidriran, umoran, sa aknama, a trepavice krte.

KAKO SKIDATI ŠMINKU

Izaberite preparat koji vama najviše odgovara, nije važna robna marka ni cena.

Takođe, voda treba da bude vaš najbolji saveznik, pa se redovno posle skidanja umijte mlakom vodom.

ŠTA POSLE?

Većina žena preskače sledeći korak, a to je toniziranje kože. On vraća sjaj i vašu kožu istinski neguje i štiti od negativnih uticaja spoljašnjeg sveta.

 

NIVEA Creme Care maramice za čišćenje licaNIVEA Creme Care krema za čišćenje lica

OSVOJITE KOMPLET ZA SKIDANJE ŠMINKE

“Nivea” je “lansirala” jednostavan način da očistite lice i pritom ga nežno negujete. Novi “Creme Care” proizvodi za čišćenje lica, temeljno uklanjaju nečistoće koje su se nakupile tokom celog dana i to bez dodatnog trljanja i stresiranja kože. Zahvaljujući negujućem euceritu i hidrirajućem pantenolu, formulacija ujedno štiti prirodnu ravnotežu vlage u koži. Za prirodno lepu, meku i gipku kožu.

Danas vam poklanjamo tri paketa “Nivea” proizvoda za nežno skidanje šminke. Ukoliko danas 12. maja od 11 časova pošaljete mejl sa podacima(ime, prezime i telefon) na zdravaiprava@gmail.com imate priliku da osvojite poklone. Srećno!

Pripremila: Mariota Vlaisavljević