Noćna piling nega daće vašoj koži energiju i otkriti njen pravi sjaj. Vichy donosi inovativni kompleks preparata za negu kože koji joj prirodno vraćaju blistavost i otkrivaju njen idealan kvalitet.

 

VICHY Idealia dnevna nega
VICHY Idealia dnevna nega

Nemate energije? Nedostaje Vam sna? Pod stresom ste? Ubrzan način života ostavlja trag na vašoj koži. Svaka aktivnost, svaki trenutak života utiče na njen kvalitet i energiju. Laboratorije Vichy su istražile uticaj ubrzanog načina života (stres, umor, nedostatak sna, otežane životne situacije) na kvalitet kože. Rezultati istraživanja pomogli su im u stvaranju inovativnog kompleksa koji prirodno vraća blistavost koži i otkriva njen idealan kvalitet.

Tako je formulisana prva Vichy nega koja ispunjava kožu energijom, ldéalia nega za glatku i blistavu kožu ispunjenu energijom. Novom formulom obogaćene su dnevne nege i serum iz istoimene linije, a ovogodišnja inovacija je ldéalia noćna piling nega koja pojačava blistavost kože.

Sastojci nove generacije ldéalia proizvoda, poznati su upravo zbog brojnih prednosti, kao što su ekstrakt fermentiranog crnog čaja, ekstrakt polifenola borovnice, kao i ekstrakt adenozina iz kukuruza, koji koži pružaju dnevni dodatak energije. Da bi se razvio ovakav inovativan kompleks koji vraća blistavost koži i otkriva njen idealan kvalitet, laboratorije Vichy su sprovele brojna istraživanja i izdvojili tri mehanizma koji doprinose umoru i promeni kvaliteta kože.

VICHY IDEALIA Dnevna nega
VICHY IDEALIA Dnevna nega

OKSIDATIVNI STRES

Po navršenoj tridesetoj godini, koža sve teže i teže odoleva njegovim napadima. Vremenom uočavamo oštećenja na ćelijama i usporavanje njihove obnove. Koža postaje beživotna i bez energije.

ĆELIJSKI METABOLIZAM

Kad je koža umorna, njeni generatori energije, mitohondrije, proizvode višak slobodnih radikala. Ali ti radikali iskorišćavaju njene resurse i menjaju njen ćelijski metabolizam. Koža plaća cenu.

GLIKACIJA

Stvrdnjavanje kolagenskih vlakana je duboka promena u strukturi kože, koja postaje progresivna nakon 35. godine, preti blistavosti kože i uzrokuje pojavu sitnih bora.

IDÉALIA – NOĆNA PILING-NEGA

Ovaj jedinstveni proizvod eliminiše višak mrtvih ćelija i stimuliše regeneraciju kože, kako bi reaktivirao sjaj njene površine. Obogaćen 4-postotnom glikolnom kiselinom, obavlja blagi piling kože.

Obogaćena aktivnim ekstraktima fermentiranog crnog čaja i polifenolima borovnice, ova čudesna vodica nameće se kao pravi pravcati noćni serum. Nanesite je vaticom svake večeri (nakon skidanja šminke) i probudite se sa kožom koja je lepša, glatka i životnija, bez ispiranja. Ne ustručavajte se da nanesete preko nje i noćnu kremu, ukoliko vam koža zahteva nešto više udobnosti. Sa ovom formulom, dokazano, samo jedna noć je dovoljna kako bi se koži vratila blistavost. Vremenom blede čak i fleke, a bore se izglađuju. Koža je poput nove.

VICHY IDEALIA
VICHY IDEALIA

ENERGIZIRAJUĆA KREMA ZA GLATKOĆU I SJAJ

Svako jutro, sa svojim kompleksom polifenola borovnice i ekstrakta fermentiranog crnog čaja, ldéalia nega kože daje savršenu dozu hranjivih materijakoje koži trebaju kako bi se nosila sa stresom i blistala do večeri. Bogata ovim novim ekstraktima, dnevna krema Idéalia nije ništa manje senzualna. Sveža, kremasta, svilenkasta…

IDÉALIA SERUM ZA BLISTAVOST KOŽE

Bogat antioksidativnim citrusnim flavonoidima, energizirajućim adenozinom i posvetljujućim ekstraktom sladića za ubrzanje transformacije normalne kože u idealnu, a prvi rezultati dokazani su već nakon 8 dana. S novom tečnom teksturom, koja nije lepljiva i odmah se upija, garantuje optimalnu hidrataciju tokom 24 sata.

IDÉALIA NUIT

Obnavljajući noćni gel-balzam cilja na sistem obnove kože, aktivira se noću i tokom svake noći oponaša dejstvo regenerišućeg sna. Sveža ldéalia gel-krema za energizaciju i glatkoću, koja neutrališe prekomerni sjaj kože, ali nikad ne sputava blistavost. ldéalia nega za područje oko očiju koja deluje protiv podočnjaka, uklanja tamne kolutove oko očiju, s dvostrukim delovanjem protiv stvaranja kako sitnih, tako i dubokih bora.

VICHY MINERALIZIRANA TERMALNA VODA

Rođena u srcu francuskih vulkana, bogata i uravnotežena u sastavu minerala, za Vichy mineraliziranu termalnu vodu je dokazano kroz 15 naučnih istraživanja da ima moć da vrati ravnotežu koži, učvrsti je i regeneriše. Čini je jačom i otpornijom na agresivni uticaj ekspozoma.

Piling nega
Piling nega

POKLON ČITAOCIMA – IDÉALIA NOĆNA PILING-NEGA

Piling vodica, obogaćena aktivnim ekstraktima fermentiranog crnog čaja i polifenolima borovnice, je idealan noćni serum.

Ovaj jedinstveni proizvod eliminiše višak mrtvih ćelija i stimuliše regeneraciju kože, kako bi reaktivirao sjaj njene površine.

Prve dve čitateljke portala Zdrava i prava koje se danas (9. april) od 12 časova jave na naš mejl: zdravaiprava@gmail.com i ostave svoje podatke (ime, prezime, broj telefona i adresa) dobiće na poklon piling vodicu.

Srećno!

Pripremila: S. G.