Novogodišnji Susret pomerisrca, razgovori o Ljubavi Ivane Kuzmanović, održaće se u utorak, 22. decembra u 19 časova, u Delfi cefe-u (knjižara SKC).

 

Ivana KuzmanovicNovi Susret nosi naslov “Ljubav na dar” i kao i do sada učesnici će moći da razmenjuju svoje stavove, osećanja i iskustva nakon uvodnog dela kojim će književnica i savetnik za lični razvoj Ivana Kuzmanović, otvoriti veče. Ako je Ljubav najlepša pesma duše, onda je ovo druženje nezamislivo bez muzike. I ovoga puta uz gitaru ćemo zajedno pevati.

Novogodišnji Susret pomerisrca biće specifičan i po svom humanitarnom delu: posetioci su pozvani da daju dobrovoljni prilog po meri svoga srca (i svoga džepa) kojim će se obezbediti novogodišnji paketići za decu bez roditeljskog staranja. Vrata su širom otvorena,ulaz slobodan, a učesnici dobrodošli da razmene toplinu svojih srca ili zagreju promrzline.

Susreti pomerisrca predstavljaju podsticaj Ljubavi, druženju i neposrednoj komunikaciji. Zamišljeni su kao otvoreni razgovori koje vodi Ivana Kuzmanović, autorka romana bestselera koji se bave temom Ljubavi. Suština ovog radosnog okupljanja je u tome da se stvori prostor u kojem se učesnicima daje prilika da u bezbednoj i toploj atmosferi razmene svoje misli i osećanja, čuju mišljenja drugih, potvrde svoje stavove i nauče nešto novo. Ovakvi skupovi pružaju jedinstven osečaj prepoznavanja jednosti iza kojeg stoji svest da nikada nismo sami, kao i da smo međusobno povezani. Nakon uvodne reči i postavljanja teme večeri, svi učesnici postaju kreatori Susreta osmišljenih po meri srca čija je želja da pomere srca i podstaknu na otkrivanje i izražavanje najvećeg dara koji u sebi imamo – Ljubavi.