Bik sanja i o velikoj porodičnoj kući, Lav da bude uspešan, Vaga uvek mašta o ljubavi, Ribe o odmoru na rajskom ostrvu.

 

pixabay
pixabay

OVAN

Mašta o putovanju u najudaljeniju tačku na planeti, jer baš tamo još niko nije bio, ali on mora pokušati, pa kud puklo da puklo.

Žena Ovan mašta o neustrašivom i neodoljivom avanturisti poput Zoroa koji će je “oteti” u sred bela dana i odvesti u nepoznatom pravcu. Muškarci sanjaju o odlasku na utakmicu svog omiljenog kluba koju nikako neće propustiti, pa makar zato ne spavali tri dana.

I tada na nekoj sportskoj tribini u nekom dalekom gradu, ugledaće egzotičnu lepoticu iz svojih dečačkih snova, baš u trenutku kada ceo stadion bude odzvanjao od dreke i aplauza oduševljenih navijača.

BIK

Osim što mašta o tome da uvek ima puno para, Bik sanja i o velikoj porodičnoj kući sa prostranom baštom i travnjakom po kojem trčkaju deca, dok on sa društvom okreće roštilj i pijucka pivo.

Žena rođena u ovom znaku mašta o vikendu ili odmoru negde na selu ili u prirodi, okružena članovima porodice sa kojima će uživati u domaćim specijalitetima, pretresti sve porodične teme i ugostiti komšije. Najveći hedonista od svih znakova, Bik sanja o mogućnosti da može svima da pokaže kako treba i uživati u onome što čovek ima ili je stekao, a to obično kod Bika nikada nije malo.

BLIZANCI

Kada bi dan, bolje reći noć bila dovoljno duga da Blizanci mogu provesti neograničeno vreme na Internetu, uz igrice, “guglanje” i četovanje, njihovoj sreći ne bi bilo kraja! Muški Blizanci maštaju o tome da mogu da spavaju u bilijar klubu, popunjavaju tikete u kladionici non stop, a kad najzad uveče stignu kući, naruče picu i smeste se ispred televizora.

Ako muškarac Blizanac zamišlja da je Petar Pan, onda žena Blizanac mašta da bude Zvončica koja svuda stiže, ne zadržava se dugo, a putuje (u svom novom italijanskom automobilu) s jednim, telefonira drugom, dok misli na trećeg udvarača.

pixabay
pixabay

RAK

On najviše mašta, iako je u suštini vrlo praktičan, ali zapravo priželjkuje mnogo više uzbuđenja, nego što bi se to na prvi pvi pogled moglo reći. Njegovi snovi i maštanja imaju veze sa brzom vožnjom u najnovijem modelu sportskog automobila i putovanjem u neku prekookeansku zemlju ili grad u blizini nekog jezera gde bi mogao upoznati lepoticu bujnih oblina iz svojih najsmelijih snova.

Žena rođena u ovom znaku mašta o maskiranom zavodniku (kolegi ili komšiji) koji se noću penje do prozora njene sobe i odvodi je sa sobom u noć, dok ona pretrnula od uzbuđenja, misli da sve to sanja.

LAV

Cilj svih njegovih maštanja svodi se na jedno – da bude uspešan, ali ne samo u profesionalnom smislu, već da može da uskladi svoj posao sa porodičnim obavezama. Jer, kao što mu je stalo do karijere, Lav voli takođe da vodi računa o svojoj porodici, emotivnom partneru, deci i kućnim ljubimcima (posebno mačkama). Žena rođena u ovom znaku sanja o toplom porodičnom gnezdu koje će biti njena oaza iz snova i u kojem nikom neće ništa nedostajati, jer će se ona sigurno pobrinuti za to. Lav takođe mašta da svojoj deci omogući najbolje uslove za školovanje, bavljenje umetnošću ili sportom koji vole.

DEVICA

Sve ono što nije stigla za vreme radne nedelje, Devica mašta da završi tokom vikenda ili odmora. Partneru će dati “slobodan dan”, decu će poslati na časove jezika, slikanja ili sviranja, rodbini će reći da hoće da se odmori, a ona će s uživanjem, natenane prionuti na sređivanje nereda na svom radnom stolu ili u radionici (napraviće najzad red u kutijama za alat), kuhinji ili špajzu (složiće sve začine i teglice po odgovarajućim bojama). Ali, kada sve dotera da bude “pod konac”, zadovoljna Devica “dohvatiće se” najnovijeg modnog časopisa ili omiljene knjige, i zasladiće se – čokoladom.