VAGA

Ona uvek mašta o ljubavi, pa kad god može svoje snove “preslikava” i na javi jer Vaga voli da uživa. Pa neka su u pitanju i sitnice, ali ona ume tako da ih postavi na “pijedestalu” svojih maštarija, da će joj izgledati carski: izlazak u nov orijentalni restoran sa prijateljima, na otvaranje izložbe ili nedelje mode – eto prilike za nova poznanstva, druženja i zašto ne, ljubavi (nikad se ne zna gde vrebaju oni osvajači iz ženskih snova u vidu zgodnih sportskih tipova ili vitkih manekenki koje izgledaju kao da su “skliznule” sa naslovne strane nekog modnog časopisa –pravo u naručje muškarca Vage).

pixabay
pixabay

ŠKORPIJA

On mašta o tajnoj ljubavnoj vezi sa seksepilnom osobom koju svakodnevno viđa u svom komšiluku, na poslu ili obližnjoj prodavnici.

To što ona i ne pomišlja da je predmet njegovih snova, Škorpiji se još više dopada. Tada Škorpija počinje da joj šalje signale na koja ona retko uspeva da ostane ravnodušna.

Već je zamišlja u kožnim čizmama od zmijske kože sa visokom potpeticom, a ako je Škorpija žena, predmet njenih skrivenih želja je buntovan, mačo tip odeven u kožnu jaknu, farmerke i kaubojke koji će je “naterati” da se u potpunosti potčini njegovoj volji.

STRELAC

Iako često putuje ili se trudi da bude tako, on o tome najviše i mašta, a u ta maštanja naravno uključen je i najnoviji model sportskog automobila. Sanja o odlasku u zemlju u kojoj nikada ranije nije bio i tamo upozna tajanstvenu strankinju koja će ga toliko zaintrigirati da neće prestajati da misli na nju.

Žena Strelac večito žudi da otputuje, sama ili sa prijateljima i uživa u istraživanju novih predela i upoznavanju novih običaja bilo da ispija beduinski čaj u Egiptu, obilazi Budimpeštu ili uživa u ritmovima Kube. Ona će s uživanjem poraniti, spakovati svoj ranac i krenuti u novu avanturu.
JARAC

Obožava da odluta, makar u mašti, u neistražene i nedostupne delove sveta u kojima nikad nije bio ili o kojima je čitao u romanima Žila Verna. Žena rođena u ovom znaku sanja da se nađe usred neke velike međunarodne istraživačke ekspedicije u Africi, odevena u safari odeću, “zakamuflirana” velikim naočarima za sunce, a tamo – upoznaje intrigantnog stranca koji radi na tom važnom projektu.

Muškarac Jarac stalno priželjkuje da nađe malo slobodnog vremena za dogovor sa izdavačem u vezi sa knjigom koju već duže vreme ima u planu ili za odlazak na izlet sa prijateljima iz planinarskog kluba.

VODOLIJA

Muškarac Vodolija mašta o tome da kupi najnoviji model mobilnog telefona koji još niste gledali u najnovijem filmu o Džejms Bondu, ali i da se najzad pozabavi sa delovima za svoj auto koje je uspeo da nabavi na buvljaku ili preko prijatelja, a zatim sa tim istim prijateljima produži uveče na piće i ostane do ujutru u nekoj diskoteci.

Nije da on to i ne radi, ali dan je tako kratak! Žena Vodolija mašta o upornom, doslednom, tradicionalnom, patrijarhalnom (i bogatom) muškarcu kojem neće moći da odoli.

pixabay
pixabay

RIBE

Maštaju o odmoru na rajskom ostrvu iz njihovih snova u hladu palmi ili na nepreglednoj, beloj peščanoj plaži u mediteranskom mestu kao iz bajke gde miriše borovina, a one pijuckaju aromatični koktel koji im je poslužio zgodni barmen ili konobarica odevena u havajsku suknjicu.

Muškarac rođen u ovom znaku sanja o noćnom provodu na plaži, dok talasi zapljuskuju obalu na koju je doveo neku egzotičnu lepoticu koja je baš njemu tog dana na plaži uputila dug, sanjalački pogled. Žena Riba sanja o romantičnom i dobrostojećem muškarcu s kojim će se iskrasti u noć, a da nikome za to neće reći.

Izvor: www.novosti.rs