Koža lica može da blista uprkos umoru. Žene su opterećene mnoštvom obaveza, a žele da u svakom trenutku, bilo da je u pitanju odlazak na posao ili specijalna prilika, izgledaju najbolje moguće. Ono što im najčešće pri tome nedostaje je vreme.

 

 

Foto: Eucerin

Suprotno uverenjima da na trajanje priprema za izlazak utiče neodlučnost šta da obuku, većina žena najviše vremena posvećuje pokušajima da sa lica ukloni tragove umora i stresa.

Dugi dani na poslu, zahtevna svakodnevica i izlaganje suncu, isušuju kožu i utiču na nastanak i veću vidljivost bora, a umoran izgled je teško sakriti čak i uz najbolju šminku.
Eucerin® Hyaluron-Filler Maska za lice učiniće da za samo pet minuta vaša umorna koža pod stresom dobije svež i podmlađen izgled.

Idealna uoči specijalnih prilika i kada imate malo vremena, Eucerin® Hyaluron- Filler maska za lice:

Obezbediće da koža lica bude trenutno hidrirana
Ublažiti vidljivost sitnih bora
Vratiti joj blistavost i svežinu

Eucerin® Hyaluron-Filler Maska za lice napravljena je od prirodnih, biorazgradivih bioceluloznih vlakana. Ova vlakna, dobijena procesom fermentacije soka kokosa, obezbeđuju prijatan osećaj tokom i nakon upotrebe i omogućavaju da se maska lako nanosi i oseća kao“druga koža”.

Za brze i vidljive efekte Eucerin® Hyaluron- Filler Maske za lice zaslužna je kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koju sadrži. Hijaluronska kiselina dugog lanca hidrira i ublažava bore na površini, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske masi, prodire u dublje slojeve kože, i tako dubinski hidrira kožu i popunjava bore iznutra.
Eucerin® Hyaluron- Filler Maska za lice preporučena je za upotrebu jednom do dva puta sedmično za sve tipove kože, čak i osetljivu. Jedno pakovanje sadrži četiri posebno upakovane maske.
Možete je koristiti ujutru, uveče ili tokom dana, kada uočite da vaša koža izgleda umorno i dehidrirano i da joj je potrebna dodatna nega da bi ponovo izgledala sveže, blistavo i podmlađeno.
Zauzima malo prostora u tašni i idealna je za upotrebu na putovanju ili na pauzi u kancelariji. Tokom primene nema opasnosti od “klizanja” maske s lica, možete se kretati i obavljati druge aktivnosti.

Foto: Eucerin

INFO PLUS:

Osvežavajuće dejstvo i otklanjanje umora sa lica uz upotrebu Eucerin®

Hyaluron- Filler Maske za lice potvrdilo je 99% od 120 žena između 25 i 40 godina nakon dve nedelje upotrebe

Efekat trenutne hidratacije i vraćanja blistavosti umornoj koži potvrdilo je 97% ispitanica

96% žena ocenilo da je maska, koju su tokom dvonedeljnog ispitivanja koristile dva puta sedmično, prijatna i jednostavna za upotrebu

Izvor: Zdravaiprava