Žene rođene u ovom znaku izdvaja posebna energija. Ona koja zrači i privlači, koja osvaja i razoružava. Godine im ništa ne mogu i one u srcu ostaju zauvek mlade. Da li znate o kom znaku je reč?

Foto: Freepik

Žene u znaku Blizanac su zaista fantastične: zabavna, društvena, magična i provokativna. Uvek je aktuelna i na vrhuncu bilo kog zadatka.

Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, vrlo je prisebna i laka za komunikaciju, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.
S druge strane, nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti onom distanciranom i arogantnom.

Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban da se izražava  intelektualno. Ona izgleda najmladolikija od svih žena u celom Zodijaku. To je njena snaga i njen najjači adut.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i prilično mondena osoba. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla propustiti … ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg učinka na proračun (njen ili suprugov, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promena je vrlo važna za njezin život i njen psihički razvoj. Spremna je upotrebiti i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

Izvor: Espreso.rs