Uvek opušteni? Bezbrižni, srećni? Dok se neki od nas nerviraju zbog najmanjih sitnica, ovi horoskopski znakovi i u stresnim situacijama ostaju hladne glave.

 

Foto: Pexels

Oni žive život punim plućima i veruju da je svaki problem moguće rešiti mirnim i opuštenim putem. Sledeća tri horoskopska znaka važe za najopuštenije.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca poznate su po avanturističkom i vedrom duhu. Vrlo jednostavno se prilagođavaju novom okruženju i ne zamaraju se tuđim problemima ni prošlošću nego isključivo gledaju kako će budućnost učiniti što uzbudljivijom i pozitivnijom.

Ribe

Ribe su prilagodljive poput kameleona. U koje god društvo dođu one se vrlo jednostavno uklope jer ih ne zanima šta drugi ljudi misle o njima. Poštuju svačije mišljenje, a ne boje se da istaknu vlastito. Problemima pristupaju otvorenog uma i smireno, što im pomaže da ih i reše.

Blizanci

Baš poput Strelaca, Blizanci su veliki avanturisti. Obožavaju da izlaze iz zone komfora i poprilično su neustrašivi pa na baš svaku situaciju gledaju kao na novi izazov koji treba da reše. Izuzetno su opuštene i prilagodljive osobe.

Ovan

Ovnovi nisu opterećeni rezultatima. Ako im nešto ne uspe, uvek će se snaći i uvek će imati spreman plan B koji će im pomoći da zadatak odrade do kraja. Oni su opušteni i mogu da se prilagode svakoj situaciji, ali i osobi.

Vodolije

Pripadnici ovog znaka vole da eksperimentišu i otkrivaju nove stvari, a to ih raduje čak i ako rezultati nisu onakvi kakve su planirali u početku.
Oni su prilagodljivi pojedinci i mogu da se snađu u svakoj situaciji. Osim što su snalažljivi, njih okolina ne dotiče previše, snažni su i jaki mentalno.

Izvor: Index.hr