Opuštenost u nošenju je ono čemu težimo sa toplim vremenom, letnjim danima i osvežavajućim noćima. Letnja kolekcija poznatog brenda “H&M” dizajnirana je tako da se prilagodi svim prilikama tokom sunčanih dana, bez obzira gde ćete provesti ovo leto, od užurbanog života u gradu do toplih dana pored mora.

 

“Letnja kolekcija, koja odiše lakoćom i sofisticiranošću, nudi širok i raznovrstan izbor stvari koje se mogu lako kombinovati. Dugački, široki i fluidni krojevi vode put do oblačenja punog zadovoljstva, što nailazi na odobravanje kod svih divnih žena širom sveta koje nas neprestano inspirišu”, izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka u kompaniji H&M koja kaže da je u ovoj kolekciji najvažnija opuštenost.

Kaftani sa dubokim izrezom oko vrata mogu se lako nositi kao ogrtači za plažu ili kao odeća za svaki dan.

U zavisnosti od prilike možete sa ovim modelima da izgledate svakako šik i otmeno.

Šortsevi opuštenih krojeva prirodno prianjaju oko struka, a sa njima se lako kombinuju lepe bluze od pamuka i lana, sa balon rukavima ili bez ramena i majice vezane u čvor.

Ako želite, šortseve možete da nosiet i danju i noću, u formalnim ili opuštenim prilikama.

A ono što treba da znate ovog leta kada je paleta  boja u kolekciji uključuje tople sunčane boje i morskoplavu, sa primesama zelene, boje konjaka, svetlo bež i crne boje kao kontrast beloj.

Pruge u plavoj boji, živopisni cvetni printovi i upčatljiv vez dodaju jedan veseo i privlačan momenat celokupnom izgledu.

Nećete pogrešiti ni ako iskombunujete različite desene i printove.

Jednostavno leto jej sezona koja dozvoljama mnogo smelih kombinacija, pa nekada čak i da prekršite i po koje modno pravilo.

Uživajte i osmelite se, moda i onako igra.

 

Pripremila: M. P.