Neko se slaže sa šefom, neko ne i to je sasvim normalno, sve dok nas ne remeti previše. Potrudite se da upoznate bolje svog šefa da biste mogli da uradite sve kako je on zamislio. Tako će on biti dobar šef, a vi ćete biti zadovoljniji. Kažu da su ova tri znaka najbolji šefovi, da li je vaš nadređeni među njima!?

 

Foto: Freepik

Blizanci

Ukoliko je vaš šef rođen u znaku Blizanaca, verovatno je ljubazan i može dugo da toleriše greške, a da vi mislite da ništa ne primećuje. Mnogo vodi računa o odnosima sa drugim ljudima, nije strog i sa njim lako možete da rešite sve probleme. On ne voli da radi, ali voli da se druži, pa mu je to glavna motivacija. Voli promene jer misli da će to ubrzati napredak. Uzaludno je predlagati mu bilo šta što je prezahtevno, pošto sve to lako pada u vodu.

Rak

Ukoliko imate šefa Raka, znajte da on trpi izgovore. Zanima ga šta radite pre i posle posla i bitno mu je da ste fokusirani dok radite. Vodi računa o vašem privatnom životu. Ako nešto ne uradite na vreme, može se desiti da on to uradi umesto vas, a čak i ako se to ponavlja, nećete lako izgubiti radno mesto. Očekujte veliku pomoć.

Lako menja mišljenje o bilo čemu. Nemojte biti neozbiljni, budite jasni, konkretni i odgovorni. Lako se napreduje pod njegovim vođstvom, ali nemojte se praviti pametniji od njega, to ne podnosi. Onda će se povući i izgubićete sve povlastice. Ako je siguran da možete da nađete drugi posao ili ste ga već našli lako ćete se dogovorite oko otkaza. Nikad vas neće oštetiti.

Ribe

Ribe su jedan od tri znaka za koje možemo da kažemo da su odlični šefovi i da možete da se opustite. Nemojte kasniti na posao, pošto šefa rođenog u ovom znaku to neverovatno nervira. Ipak, ako kasnite, makar ostanite malo duže na poslu. Nađite neko zajedničko interesovanje sa njim, jer je ovde bitno poverenje. Ako vam veruje, ako zna da možete uvek bolje, sigurno ćete biti nagrađeni za svoj trud.

Izvor: Cafe.ba