Muški šarm je vrlo teško opisati rečima, ali puno puta tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se tačno radi pitali smo žene i došli do zanimljivih odgovora. Ove 3 muške “mane” žene obožavaju.

Foto: Pixabay

Kao i muškraci, kada žene biraju muškarca, one žele da dobiju SVE, ceo “paket”. Zašto da ne?Međutim u praksi to često nije moguće, jer takav muškarac ne postoji. To bi bio savršen muškarac i “podvojena ličnost” u isto vreme. Drugo, kada pogledate spisak osobina shvatićete da su neke od njih međusobno isključive.

S obzirom da žena ne može dobiti sve, ona obraća pažnju na neke faktore koji čine da joj muškarac bude privlačan.

Naočare
Iako smo u detinjstvu izbegavale dečake koji su imali taj štreberski izgled, danas su naočare jedan savršen modni detalj koji izaziva veliko zanimanje kod žena.

Pomno odabrane naočare s dioptrijom daju utisak iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima može da odoli retko koja žena.

Naočare, čak i one za vid mogu da budu odličan asesoar koji će doprineti vašem imidžu. Bitrajte pametno, uskladite sa svojim stilom i nećete pogrešiti.

Trodnevna brada
Mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola, verovali ili ne.

Nije reč o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

Poneka seda
Anketa sprovedena na uzorku žena pokazala je da više od dve trećine žena doživljava prosedu kosu kao vrlo seksi. Ričard Gir je bio svojevremeni začetnik prosedog izgleda koji i dan danas mami uzdahe žena širom sveta.

Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno pošišanog i prosedog muškarca nego veštački izgled koji ne može ni da se primeti.

Ztao nemojte da krijete svoje prve sede, žene ih vole.

Da li se slažete da ove osobine čine muškarca neodoljivim?

Izvor: Zadovoljna