Ako pokušate da se setite osobe koja vas je najviše razočarala, ispostaviće se da je rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova. Naime, ovi znaci su najveći foliranti.

Foto: Pexels

Oni se iz dana u dan pretvaraju da su nešto što nisu, a to rade tako vešto da ćete ih teško uloviti u činu.

Osobe rođene u sledeća tri horoskopska znaka veliki su glumci i lažni prijatelji.

Strelac

Iako će vam se u početku činiti da ste pronašli savršenog prijatelja, to može da se promeni preko noći. Strelcima svaka osoba koja im ne donosi nove pustolovine u život vrlo brzo dosadi i iako su se u počecima pretvarali da će biti uvek tu za vas, nemojte se začuditi ako vam okrenu leđa bez objašnjenja.

Blizanci

Blizanci se neprestano pretvaraju da im je stalo do drugih dok su, u stvarnosti, opsednuti isključivo samim sobom. Oni redovno menjaju prijatelje, a kad im se neko suprotstavi i ukaže na njihovo ponašanje, imaju tendenciju da ga oštro izvređaju i ismeju.

Vaga

Vage se trude da udovolje baš svima. Iako to zvuči sjajno za druge, poklanjanjem pažnje ljudima koje jedva poznaju Vage počinju da zanemaruju dugogodišnje prijatelje. One jednostavno žele da ih svi obožavaju i tako gube istinske prijatelje, a zauzvrat dobijaju kratkoročna prijateljstva iz koristi.

Lav

Kralj/kraljica drame ivečiti foliranti. Najčešće vas svojom večno nasmejanim izrazom lica ubedi za čas da je sve super kako biste bili fokusirani na njihovo stanje. Pošto su opsednuti sobom sve će potisnuti kako bi izbili u centar pažnje, bilo gde. Zavaravaju svojim namsejanim licem i lažnom veselošću kako bi imali što više obožavatelja.

 

Izvor: B92