Ako izuzmemo pribor za ličnu higijenu, kada je reč o ljubavnim vezama, postoje granice koje bi svaka žena trebalo da ima, baš kao i stvari koje ni po koju cenu ne treba da deli sa muškarcima. Otkrivamo vam spisak od pet stvari koje nikada ne smete da otkrivate partneru jer vam se to može obiti o glavu.

 

freeimages.net
freeimages.net

NE OTKRIVAJTE DETALJE SVOJE PROŠLOSTI

Čak i ako spomenete bivšeg partnera svom novom partneru, nemojte otkrivati previše detalja. To ne znači da ga varate, nego da izbegavate bespotrebne probleme. Nikada mu nemojte otkriti sa koliko ste muškaraca spavale.

NE OTKRIVAJTE TAJNE VAŠIH PRIJATELJICA

Tajne vezane za vaše prijateljice nikad nemojte otkrivati svom partneru. Vaše prijateljice imaju poverenja u vas i veruju da ćete čuvati sve tajne. Njihovo poverenje nemojte izigrati, jer bi se u suprotnom isto moglo dogoditi i vama. Osim toga, muškarci ne razumeju ženske razgovore, tako da je najbolje držati ih podalje od toga.

NE OTKRIVAJTE VAŠE ŠIFRE

Žene mogu voleti svoje muškarce i verovati im bezrezervno, ali svoje šifre, ma šta da je u pitanju, ne bi trebalo da dele sa njima.

NE OTKRIVAJTE DA VAM SE NE SVIĐA NJEGOVA PORODICA

Takve stvari je uvek najbolje ostaviti samo za sebe. Uvek ćete naći nekoga ko vam se ne sviđa, ali to partneru ne govorite. Time ga možete samo rastužiti, a možda i upropastili vezu.

love-dice-1311308
www.freeimages.com

NE POKAZUJTE DA NE PODNOSITE NJEGOVE PRIJATELJE

Možda njegovi prijatelji neće biti i vaši, ali ipak malo spustite lopticu. On ih poznaje duže nego vas. Zna kakvi su. Ako je neki od njegovih prijatelja “igrač” on to verovatno već zna i ne morate ga vi stalno podsećati na to. Ako ih negativno komentarišete, ono što stvarno radite je da pokazujete nesigurnost.

Ipak na malo suptilniji način pokažite nedostatak poverenja u njih. Ako je on s vama i sve ide kako treba, onda nemojte da dozvolite da bilo kakve „akcije“ njegovih prijateja „igrača“ izazovu negativne reakcije kod vas i naruše vašu vezu.

Pripremila: Lidija Bratun