Muški mozak u prisutnosti gole žene je vrlo predvidiv. Svakom muškarcu se motaju skoro iste misli- a ovo su najčešće. I samo da znate retko koji muškarac je izuzetak.

 

Foto: Pixabay

Misli da li je to bio orgazam?

S muškim orgazmom je lako – on je prilično očit, a nakon njega momci kolabiraju kao da su upravo istrčali maraton. Ali, sa ženama i nije tako – osim što nema nekih preočitih dokaza, one su vrlo brzo spremne za novu rundu. I zato se frajerima često vrti ovo pitanje na koje ne može da ne misli: Da li je svršila ili nije?

Oh, Bože, ovo je savršen par!

Ako nisi znala, najljepše grudi muškarcu su one koje su upravo izložene pred njim. Zato on misli da su vaše grudi savršen par.

Trebalo je da se se istuširam!

Aha! Imaju i oni svoje nesigurnosti. One, doduše, ne idu tako daleko kao ženske pa momci tokom seksa neće brinuti o širini svojih bedara ili zaobljenosti trbuha. Ali, zato kad akcija krene, znaju da pomisle da je ipak trebalo da se istušaju neposredno pre seksa – što im mi od srca preporučamo!

Oho – upamtiću ovo za kasnije…

Iako je seks ono što se događa u trenutku, muškarci znaju da sačuvaju deo toga i za posle. Recimo, ako mu uputite preseksi pogled, dodirnete ga na način koji ga izluđuje ili vam se zamrsi kosa tako da izgledate kao boginja seksa, on će ove prizore memorirati i iskoristiti ih za kasnije. Znate o čemu govorimo, za one trenutke kada je on uzbuđen, a vi niste pored njega pa će sav posao morati obaviti sam – s vašom slikom u glavi.

Misli na nešto ružno, misli na nešto ružno…

Kad je blizu vrhunca, a želi da produži odnos onda frajeri love stare, prokušane metode da pomere orgazam kako bi uspeo da zadovolji i vas. Neplaćeni računi, problemi na poslu ili samo pomisao na svog prijatelja kako povraća nakon zabave – sve što može da mu pomogne da odloži zadovoljstvo je dobrodošlo.

Izvor: Cosmopolitan