Volite da putujete? Obično sa svakog putovanja donesete sa sobom ono što vam najviše ostaje u pamćenju, ono što je na vas ostavilo najveći utisak. Italija? Prva asocijacija kad je Italija u pitanju je svakako dizajn, estetika, moderno i tradicionalno, tu se trendovi stvaraju. Sve one koji su zaljubljeni u ovu mediteransku zemlju i njen prefinjeni stil dizajneri iz Forma Ideale žele da obraduju ove sezone, jer su kreirali sistem elemenata UMBRIA koji će vam uneti miris Italije u dom.

 

UMBRIA sistem elemenata pruža mogućnost transformacije u autentičan i u potpunosti funkcionalan životni prostor koji će Vas oduševiti i učiniti da se izmestite iz svakodnevice.

Ono što sistem elemenata UMBRIA krasi je elegantan i sveden dizajn elemenata kao i šarmantno kolorit drvo dekora u dve kombinacije – sivog i zlatnog hrasta, sa crnim dekorom.

Upotrebna vrednost elemenata ove kolekcije naročito je istaknuta praktičnom organizacijom polica i fioka, kao i izdignutim prostornim pozicioniranjem, zahvaljujući visokim nogarima kod stojećih elemenata.

Poluzastakljeni i otvoreni delovi elementa savršeno će istaći sve Vaše uspomene sa putovanja jer će uvek biti vidljivi, tako da sipajte vino i opustite se uz note italijanske muzike. A kako bi ugođaj bio potpun, uključite rasvetu na vitrini UMBRIA 1K VS, prigušite svetla i maštajte o sledećoj poseti Italiji.

 

Izvor: Zdravaiprava