Ako niste ljubitelj gužvi, željni ste mira i sadržaja koji će vam doneti novi smisao – onda su za vas putovanja – Travel therapy. Ovog proleća iskusite nešto novo i nesvakidašnje.

 

Foto: Pixabay

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo upravo na jedno takvo posebno vikend putovanje na u sezoni kada je proleće najlepše.Od 25. do 27. maja biće održan još jedan Travel Therapy vikend.

Ovog puta destinacija je čarobna i lekovita planina Divčibare, kao idealna prilika da poklonite sebi jedan vikend, da se u bezbednom i podržavajućem, prirodnom okruženju otvorite i povežete sa svim zapostavljenim delovima Sebe, da osvestite one potencijale koji spremno čekaju u vama da im dozvolite da se izraze, kako biste zaista živeli svoj život “punim plućima'”.

“Bavićemo se i raspakivanjem kofera i otpuštanjem nepotrebnog prtljaga jer nekada dugo nosimo sa sobom nešto što smo odavno prevazišli i više nam ne koristi, a značajno usporava i otežava naše životno putovanje”, kaže Jelena Jović, idejni tvorac ovog zanimljivog koncepta putovanja.

Tokom boravka na planini svi polaznici pohađaće fizičke aktivnosti  – balansiranje tela, šetnja u prirodi mentalne, emocionalne, duhovne – radionice, grupni i  individualni koučing, meditacije, vežbe.

Ishrana je prirodna, domaća, ali i posvećena vegetarijancima i osobama sa posebnim zahtevima.

Ovo putovanje “vode” Lola Tomić, lajf kouč, NLP Master i trener ličnog razvoja i Jelena Jović, takođe NLP master i lajf kouč.

Pripremila: M.P.