Foto: Pixabay

Vaga

Proleće vam donosi velike koristi. Spremni ste da uzmete sudbinu u svoje ruke i kontrolišete svaki aspekt svog života. Ako želite da učinite nešto sjajno za sebe i svoju budućnost, proleće je idealno vreme za takav poduhvat. Postajete ambiciozniji i uspešniji u oblastima ljubavi i finansija. Ovo proleće je savršeno vreme za pokretanje sopstvenog posla. Jedina prepreka su dileme i nesigurnost vaših odluka. Ali uz malo podrške bliskih ljudi, možete savladati svaku prepreku.

 

Škorpija

Iako je proleće doba ljubavi i leptira u stomaku, suočeni ste sa nekim ljubavnim problemima. Veoma ste disciplinovani i želite da sledite svoja pravila u svakom koraku dana, tako da ćete imati puno uspeha kada je u pitanju posao. Kada se osećate zaglavljeni u situaciji, Mars i Saturn će vam pomoći da izađete pobednički bez obzira koliko su teške okolnosti. Imaćete neverovatno poboljšanu intuiciju, zato slušajte svoj unutrašnji glas.

Strelac

Proleće je posebno vreme za vas. Očekuje vas strastvena romansa i neverovatan uspeh. Važno je samo da pratite tok svog života i da razmišljate pozitivno. Imate impresivnu energiju, imate sjajne ideje i nemate problema da ih delite. Počnite da verujete u sebe, a samopoštovanje je najvažnija snaga koju možete imati.

Jarac

Vreme je za osmehe jer ste jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova ovog proleća. Zvezde vam donose radost u svim slojevima života. U aprilu će vam Mars i Saturn dati dodatnu energiju koja vas tera da ispunite važan poslovni projekat. Maj vam donosi napredak u oblasti finansija, a takođe će biti i najbolje vreme u 2020. godini za poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Na poslu vas očekuju zanimljive ponude, a porodične veze nikada nisu bile bolje.

Vodolija

Imate loše vesti ovog proleća, ali dobra vest o finansijama će spasiti situaciju. Bićete zbunjeni i nećete imati jasno definisane ciljeve. Srećom, imaćete veliku podršku vašeg partnera za svaku odluku. Podelite svoje probleme i poteškoće sa najmilijima. Važan savet može da vas izvuče iz problema.

Riba

Proleće će biti veoma napredan period, ali očekujete povećan nivo stresa u maju. Tokom ovog meseca imaćete neke emotivne i profesionalne turbulencije. Usresredite se na planove koji mogu poboljšati vaš rad i porodični život. Kombinacija intuicije i kreativnosti je impresivna, tako da ćete imati nove poslovne ideje. Vaš najveći izazov ovog proleća biće nedostatak samopouzdanja i hrabrosti za donošenje velikih odluka.

 

Izvor: Novosti