Na Dan mladosti, 25. maja biće održana promocija knjige “Anđeli u Srcu” Vanje Savić.

 

privatna arhiva
privatna arhiva

Knjiga “Anđeli u srcu” je prvenac Vanje Savić, a u njenom podnaslovu stoji – vodič o nebeskim bićima koja nas vole, vode, leče i nadahnjuju.

Knjiga ima tri dela. Prvi je “Put svetlosti” u kojem je autorka ispričala svoju autentičnu priču o anđelima. Drugi deo – “Peta dimenzija postojanja” je osvrt na više nivoe egzistencije a treći – “U partnertsvu sa anđelima” predstavlja jedan od mogućih puteva za ostvarenje komunikacije sa anđelima.

Ovo delo, kao poseban aktivator unutrašnje energije, objavljeno je pre mesec dana, a urednik izdanja je Jelena Milanović, Bars i Body Process Facilitator.

– Volela bih da se što veći broj zainteresovanih okupi na ovom divnom, majskom druženju u društvu Anđela i naših malenkosti koje će vas dočekati u radosti. Knjiga “Anđeli u Srcu” je zaista posebna i od srca je preporučujem- kaže za portal “Zdrava i prava” Milanović.

Inače, Vanja Savić živi i radi u Abu Dabiju već duži niz godina. Ove godine je obeležila 20 uspešnih godina na polju rada s isceljujućim energijama, o čemu se delimično i radi u njenoj knjizi.

Vanja je ujedno i autor istoimenih radionica – “Anđeli u srcu”.

Radionica obuhvata podizanje vibracija fizičkog tela i aktivaciju tri transpersonale čakre – koje se nalaze u auri iznad Krunske čakre. Takođe je uključena aktivacija Anđeoske i Timusne čakre. Kroz Anđeosku čakru ostvarujemo direktan kontakt s našim Anđelima vodičima i velikim brojem Anđela i Arhanđela, koji nam dolaze kada ih pozovemo.

Promocija knjige biće održana u Centar kulturno-umetničkih radionica Oz.

Pripremila: Mariota Vlaisavljević