Svaki čovek ima anđela čuvara, jednog ili više. Prate ga tokom celog života, od rođenja do smrti i njihov zadatak je da mu pomažu. Anđeli su svetlosna energetska bića nevidljiva čovekovom oku, jer egzistiraju na višim energetskim frekvencijama. O savetovanju sa Anđelima za Zdravu i pravu govori Marjana Batrićević, sertifikovani praktičar energetskih metoda: Tradicionalni Usui Reiki (Reiki Master), Anđeoski Reiki (Ruski Reiki), Kvantna Harmonizacija i BARS – pristup svesnosti.

 

Marjana Batrićević

Postoje osobe koje ih mogu videti ili čuti, jer su dostigle viši stepen svesnosti. To su razvijene i stare duše koje su kroz prošle živote puno radile na duhovnom nivou i to je ono čemu svi treba da težimo, ali se ne bavimo sobom sa te dublje strane našeg bića.

– Ono što moramo znati jeste da je čovjeku data slobodna volja i da anđeli neće delovati ukoliko ih ne zamolimo za pomoć. Sa anđelima treba razgovarati i tome podučavam ljude. Pre svakog čitanja i tumačenja poruke, na početku odradim jedno predavanje na temu anđela i njihovog postojanja. Poruke koje prenosim od anđela su saveti i smernice dobijeni kroz pisanje na 15-20 strana. Savetovanje sa anđelima podrazumeva kompletnu životnu poruku i dva sata razgovora uz detaljno tumačenje poruke. Ova životna poruka se radi jednom u životu. U okviru poruke klijenti mogu postaviti i konkretna pitanja. Kasnije se mogu javljati i za pitanja, odnosno savete vezano za određenu temu kada im je to potrebno – kaže Marjana Batrićević.

Marjana Batrićević

Poruke od anđela, objašnjava naša sagovornica, služe osobi radi boljeg i dubljeg upoznavanja sebe, kada se nalaze na nekoj životnoj prekretnici, kada su u dilemi oko neke odluke…

– Prenosim ljudima poruke od anđela kako bi ljudima olakšale život, pomažu im da upoznaju sebe, da razumeju život, da na život gledaju iz jedne druge perspektive i da se kreću putem koji je za njih najpovoljniji u ovom životu. Postoje trenuci u našim životima koji su predodređeni – sudbinske tačke, međutim mnogo toga zavisi od nas samih i to je ono što anđeli naglašavaju da smo mi kreatori i da mi stvaramo život kakav želimo.

Da svaki čovek, svaka duša, u sebi nosi celi jedan svet.

– Da sva sećanja iz prošlih života nosimo u našoj DNK, našoj bazi podataka. Anđeoske poruke su pune podrške, saveta i motivišuće. Anđeli pričaju o tome kako je čovjek moćno multidimenzijalno biće koje je izgubilo vezu sa sobom i svojom dušom i sa prirodom i kako se može ponovo povezati, jer je to osnova kako bi živeli jedan radostan i uspešan život. Informacije koje klijenti dobiju u vidu ručno pisanog teksta, preporučujem da čitaju s vremena na vreme, pogotovo u nekim trenucima kada osoba oseća neku tegobu, uznemirenost ili kada se nađe u nekoj teškoj situaciji, jer kanalisani tekst dobijen iz viših sfera postojanja podiže energetsku vibraciju osobe i deluje isceljujuće.

Marjana Batrićević

– Poruke prenosim kroz pisanje tako što mi je od podataka potrebno ime, prezime i ime majke, jer se na taj način povezujem sa anđelima i vodičima te osobe. Majka je energetski portal preko kojeg duša dolazi na planetu Zemlju. Ono što želim još spomenuti jeste da je puno duša imalo iskustvo na drugim planetama pre dolaska u ovaj život i ovu Zemaljsku ravan. To su vrlo neobična iskustva, jer se život na drugim planetama odvija u potpuno drugačijim uslovima od Zemaljskih. Još uvek je čoveku puno toga nepoznato.

Poznato je da je Nikola Tesla još u svom vremenu pričao o vanzemaljskom životu i postojanjima drugih bića van ove planete. Klijenti koji su dobijali takve informacije vezano za neki od njihovih vanzemaljskih inkarnacija su specifične duše, visoko inteligentne i nadarene sa jakom intuicijom. Opis zanimanja na tim planetama je takodje interesantan. Na neki način je taj život sada povezan sa ovim životom… Kada odradim poruku, dogovaram se sa klijentom za termin kada dolazi na čitanje i detaljno tumačenje. Za klijente iz inostranstva – rukopis šaljem mailom uz sat-dva razgovora putem vibera ili messengera. Odgovore na konkretna pitanja šaljem mailom ili preko vibera.

Kompletna lična životna poruka sadrži sledeće:

– osnovni zadatak duše u ovoj inkarnaciji
– saveti za život osobe, na čemu treba raditi
– saveti za ljubav, zdravlje, posao…
– prošli životi koji su povezani sa ovim, upoznavanje sebe kao duše na dubljem nivou
– talenti i sposobnosti koje duša nosi u ovom životu, a često ih nije svesna i ne koristi ih i zbog čega je to važno
– određene molitve za osobu od anđela, formulisane precizno
– kako komunicirati sa anđelima i kako pratiti odgovore koje oni šalju
– blokade i traume koje osoba nosi u ovom životu, a treba ih rešiti. Nekada ih osoba nosi iz djetinjstva ili su vezane i za prošle živote
– Kako pokrenuti energiju novca i savet za osobu kako da pokrene dotok novca i poboljša polje finansija
– poslovi u kojima bi osoba bila uspešna i koji su u skladu sa njenom dušom
– saveti za ljubav, kako osoba može poboljšati ljubavno polje
– saveti za zdravlje, na što treba u ovom životu obratiti pažnju, koji organi su osetljivi
– simbol osobe u ovom životu i objašnjenje
– o anđelima osobe, oni budu opisani i naveden je njihov broj
– duhovna životinja vodič osobe, objašnjenje i zašto je važno to osvestiti i kako koristiti pomoć životinje vodiča
– saveti za ishranu
– razni saveti vezani za energiju osobe, kako je sačuvati i kako je ponovo povratiti
– biljka koja je osobi data kao čuvar i objašnjenje
– kristali koji osobi odgovaraju energetski
– boje koje osobi odgovaraju energetski

Obuka – Povezivanje sa Anđelima

Naučite kako da uspostavite kontakt i dobijate informacije od anđela, jer svi to možemo. Nažalost, niko nas tome nije naučio i nemamo baš priliku o ovoj i sličnim temama slušati svakodnevno. Neki ljudi dođu spremni u ovaj život i mogu odmah bez pripreme da se povežu sa anđelima, kao i drugim bićima Univezuma. Drugi, kroz život rade na svom unutarnjem biću i time dolaze do višeg nivoa svesnosti kada mogu da uspostave komunikaciju sa višim svetovima. Ljude podučavam da poruke, to jeste informacije od anđela dobijaju kroz pisanje, onako kako i ja to radim. Ova obuka traje jedan dan. To ne znači da svi odmah treba da očekuju da će informacije krenuti istog trena. Kako sam već objasnila, za neke je potreban rad na sebi, to jeste rad na nivou svesnosti. Ovo se postiže kroz vežbu. Na ovom predavanju se dobijaju konkretne informacije i instrukcije kako se povezati sa anđelima, svetlosnim bićima više vibracije. Sve je objašnjeno i na praktičnom radu u sklopu ove obuke. Obuku mogu pohađati svi ljudi. Potrebno je to željeti iskreno iz srca i otpustiti strah. Anđeli su bića čiste energije ljubavi i stoga je važno bez straha pristupiti ovoj temi i obuci.

Program obuke:

– informacije o anđelima i o višim frekvencijama na kojima oni egzistiraju

– kako sebe pripremiti za kontakt i komunikaciju sa Anđelima

– način kako je sve moguće podići svoju energetsku vibraciju na višu frekvenciju

– metoda za ulazak u stanje čiste svesnosti

– praktični dio, kako se kanališu poruke od anđela

– razgovor i preporuka literature

Učesnici obuke trebaju sa sobom poneti papir za pisanje, svesku ili neki rokovnik i hemijsku olovku. Obuka se odvija jedan na jedan, individualno. Organizuje se redovno za samo jednog polaznika radi bržih i efikasnijih rezultata.

Uz pomoć anđela živimo život pun ljubavi i radosti.

Za detaljnije informacije i zakazivanje termina možete me kontaktirati,

FB stranica: Savjetovanje sa Anđelima,

e-mail: pleiadian.mb.88@gmail.com,

instagram: marjanabatricevic

tel/viber: +382 67 210 852

Marjana Batrićević – Savjetovanje sa Anđelima

Sertifikovani praktičar energetskih metoda:

– Tradicionalni Usui Reiki (Reiki Master)

– Anđeoski Reiki (Ruski Reiki)

– Kvantna Harmonizacija (Quantum Entrainment Dr. Frank Kinslow)

– BARS – pristup svesnosti