Da li ste se ikad zapitali zašto žene beže od nekih muškaraca, naročito na početku veze, kad se ljudi tek upoznaju? Ask Men je sastavio spisak sedam tipova muškaraca koji im se ne sviđaju. Od njih će se žene uvek držati podalje, a šanse da se s njima upuste u vezu su veoma male. Ako se i prepoznate u nekim od ovih opisa, ništa nije konačno. Svoje mane možete držati pod kontrolom, a nakon što saznate šta to žene ne vole, znaćete i kako da ih impresionirate.

 

Foto: Unsplash

Ovo je sedam tipova muškarca sa kojima žene ne žele daimaju ama baš ništa.

Škrtica je najgori od svih tipova za izbegavanje

Poziva ženu na večeru, a na kraju joj suptilno predlaže da račun podele. Nikad ne troši na znakove pažnje poput cveća, a ako je dočeka s čašom vina, ona se može opkladi da je to bilo najjeftinije vino u radnji. Od prvog sastanka žena ima utisak da se štedi na svemu i takvih tipova se svaka kloni.

Zašto nije privlačan: Prvi sastanci bi trebalo da budu zabavni, a reči štednja i budžet nisu zabavne. Ako žena na prvom sastanku dobije utisak da će život s vama biti samo štednja, štednja, štednja, neće ni biti drugog sastanka.

Šta uraditi ako ste taj tip: Malo se opustite s novčanikom kad se udvarate. Ne morate da potrošite bogatstvo na nju, ali ona mora da se oseća posebnom. Cveće nije preskupo, a suptilno ćete joj poručiti da je posebna.

Predvidljivi tip

Žene ove tipove ne vole jer tačno znaju kako će da reaguje na sve. On sledi neke svoje principe i nikad ništa ne želi da uradi drugačije. Spontanost kod njega ne dolazi u obzir.

Zašto nije privlačan: Žene traže određenu količinu nepredvidljivosti u muškarcu i žele nekog slobodnog duha. Zbog toga im se sviđaju i “loši momci”. Ne privlači ih to što su loši, nego to što su nepredvidljivi.

Šta uraditi ako ste taj tip: Ne morate da budete loši ili neobuzdanog duha da biste je osvojili. Pozovite na neplanirani izlet ili na ručak u restoranu u kojem nikad niste bili. S vremena na vreme nastavite sa iznenađenjima kako bi veza ostala zanimljiva.

Svađalica

Svaki razgovor pretvara u svađu. Žene se s njim osećaju kao da su došle na debatu, a ne na sastanak.

Zašto nije privlačan: Sastanak bi trebalo da bude prijatno iskustvo, a ako žena oseća da sve vreme mora da se brani, neće uživati. Stalna svađa i debata je stres, a sigurno ne želite da se žene sastanka s vama sećaju kao stresnog iskustva.

Šta uraditi ako ste taj tip: Najvažnije, opustite se. Ako ste ovaj tip, verovatno se okrećete debatama jer ste nervozni i nesigurni. Razmislite pre sastanka o čemu biste mogli da razgovarate i nemojte u svemu da joj kontrirate.