Foto: Freepik

MESEČNI HOROSKOP DEVICA

Posao

Ovo je intenzivni mesec koji će potrajati do 23. septembra nakon čega sledi mogućnost ubiranja plodova. Aspekti za poslovne i opšte životne uspehe su svakako povoljniji prvih 10 dana, a nakon toga sledi jedno razdoblje pojačanog rada, odgovornosti. Od 16. pa sve do kraja meseca dosta ćete zavisiti od odluka drugih. Sredinom poslednje nedelje slobodno nastupajte malo hrabrije i energičnije, zahtevajte ono što smatrate svojim pravom, a isto tako tada će biti povoljni dani i za potpisivanje pravnih papira bilo kakve vrste.

Ljubav

U ljubavi situacija je poprilično stabilna, ali neće izostati manji stresovi krajem meseca. Do tada uživajte u osećajima čiste slobode, naročito do 16. septembra, kad može doći i do razvijanja ljubavi.

Zdravlje

Zdravlje će vam najvećim delom meseca biti vrlo dobro, a deo vaših briga za zdravlje više dolazi iz toga što ste vi brižan znak nego što ima nekih razloga za brige.

MESEČNI HOROSKOP ŠKORPIJA

Posao

Dosta teško razdoblje u kojem ste bili poslednjih nedelja polako se primiče kraju. Do kraja godine teški i negativni aspekti će nestati, a pojaviće se povoljan aspekt koji bi vam mogao doneti i određeni, ne preveliki, materijalni dobitak. Čeka vas znatno povoljniji mesec nego što je to bio avgust. Od sredine meseca moguća su i neka sasvim prijatna iznenađenja.

Ljubav

Ljubavnu situaciju malo će zamutiti prolazak Meseca kroz vaš znak na početku i na kraju septembra, ali ljubavne prilike znatno su vam povoljnije nego poslovne. Pa kad već ne možete da uživate u radu, onda barem uživajte u dobrim ljubavnim prilikama koje vam ovaj mesec donosi.

Zdravlje

Zdravlje će vam krenuti putem poboljšanja, ali nemojte da mislite kako sad više nema nikakvih problema. Naravno, ovo se ne odnosi na mlade koji su zdravi kao čelik, već više na starije koji su s godinama navukli poneku hroničnu tegobu.

MESEČNI HOROSKOP STRELAC

Posao

Kreće dugoročno povoljno razdoblje za vas, pri čemu će najpovoljniji biti upravo početak septembra. Biće i boljih i malo manje dobrih dana, ali u celini gledano, nećete imati bitnih aspekata koji bi ukazivali na neke velike teškoće. Imate mogućnosti za dobre finansijske aranžmane, iskoristite svoje šanse.

Očekuje vas dosta rasprava na temu poslovnih zbivanja i iz većine ćete izaći kao pobednik.

Ljubav

U skladu s povoljnom poslovnom situacijom, dobre okolnosti vladaće i na području ljubavi. Zahvaljujući uglavnom vrlo dobrim aspektima sa planetama, između vas i partnera postojaće visok nivo uzajamnog razumevanja i naklonosti. Zaboravite na napetost i na probleme, uživajte sa voljenom osobom.

Zdravlje

Zdravlje vam je vrlo dobro, a kada i sve ostalo ide dobrim putem, onda se vi uvek ugojite, stoga pazite na kilograme.

MESEČNI HOROSKOP JARAC

Posao

Ako izuzmemo određene neprijatnosti i teškoće kojima ćete biti izvrgnuti početkom meseca, najveći deo septembra ostaće zapamćen kao jedan relativno miran mesec u kojem rutinski obavljate obaveze. Konačno su prestali snažni negativni aspekti teških spoljnih planeta na vašeg vladara.

Krajem meseca stvari će na svim poljima krenuti uzlaznom linijom.

Ljubav

Čitavog meseca osećaćete pojačani erotski naboj i potrebu da se dokazujete kao osoba koja ne zna samo za posao i obaveze, već itekako ima šta da kaže i na polju ljubavnih dostignuća. Neko kome se mnogo dopadate pokušava na svaki način da vas minira ne bi li skrenuo pažnju na sebe.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti stabilno i dobro sve do kraja godine, a tek donekle mogu vam zasmetati hronične tegobe ukoliko takvih imate.Prva polovina meseca biće turbulentna za većinu pripadnika horoskopskih znakova, no ipak, krajem septembra smeši se vreme velikih promena i lepih trenutaka.

MESEČNI HOROSKOP VODOLIJA

Posao

U prvoj polovini meseca osećaćete kako leto još traje, kako nema nikakvog razloga za pripreme posla ili škole, kako ste spremni u svakom trenutku „kao zapeta puška“ na sve okolnosti koje bi vas mogle zadesiti. Nakon toga, otprilike sredinom meseca, u vama će naglo porasti nervoza na svim poljima. Tada ćete se suočiti sa činjenicom da niste spremni za sve ono što bi trebalo da uradite i što drugi ljudi, a naročito vaši nadređeni od vas očekuju.

Ljubav

Na ljubavnom planu bićete nezadovoljni kao i cele godine, a neki od vas posegnuće i za nekorektnim metodama kako bi skrenuli pažnju na sebe. Bez obzira da li vam se ta osoba sviđala podsvesno ranije ili ne, ovog meseca možete očekivati da će vam se jedna osoba suprotnog pola svideti, iako vas je možda nekada ranije nervirala.

Zdravlje

Zdravlje će vam ugrožavati samo vaše štetne navike. Stoga, onoliko koliko uložite u svoje zdravlje, toliko će vam se i vratiti.

MESEČNI HOROSKOP RIBE

Posao

Čeka vas bitno bolji mesec nego što su to bila prethodna razdoblja, možda čak i od početka ove godine. Nema nikakvih bitnih prepreka da ne biste ostvarili dugo očekivani proboj, ma akav on bio. Ipak, moraćete da se izborite za to da budete vrednovani i uvaženi u svojim nastojanjima, pa ako se budete borili za svoj položaj, uspeh neće izostati.

Ljubav

Ljubavna situacija vam je vrlo naklonjena, a aspekti su tako idealno složeni, da već deluju pomalo sumnjivo. No, opustite se, niko vam ne radi iza leđa, oni koji vas vole i to pokazuju, uopšte ne glume. Ako treba da zajednički donesete odluku oko neke jako bitne stvari koja utiče na vaš zajednički život, potrudite se da to uradite, nemojte da gubite dragoceno vreme kako kasnije ne bi bilo problema.

Zdravlje

Zdravlje vam je vrlo dobro, pazite na sklonost debljanju do kraja godine. Ako ste skloni opuštanju uz čašicu, budite oprezni.

Izvor: Blic magazin