Danas, kada sa svih strana dobijamo mnoštvo informacija kako negovati kožu, sa istom sigurnošću možemo da kažemo šta je našoj koži potrebno da bi bila „srećna“, a time lepa i podmlađena?

 

 

Foto: Eucerin

Odgovor na ovo pitanje krije jedna reč – voda!

Voda čini 60% našeg tela. Ona je najvažniji element našeg organizma, neophodan za njegovo funkcionisanje.

Nedostatak vode čini naš organizam podložnim mnogim negativnim uticajima i doprinosi da se osećamo umorno.

Isto važi i za našu kožu. Ukoliko nije dovoljno hidrirana gubi svežinu, jedrinu i sjaj, na površini se pojavljuju bore, postaje osetljivija na zagađenje i stres, brže stari, izgleda umorno….
Zato je osnova svake dobre nege – hidratacija.

Foto: Eucerin

Abeceda hiriranosti i lepote kože

Dva najpoznatija i najpouzdanija “čuvara” hidriranosti kože su hijaluronska kiselina i glicerin. Ove dve supstance, koje prirodno sadrži naša koža, imaju sposobnost da vezuju velike količine vode i sprečavaju njen gubitak.

Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster, na potpuno jedinstven način, u serumu ultra-lagane formulacije, udružuje dejstvo ova dva sastojka. Rezultat je trenutna i intezivna 24-časovna hidratacija kože.

Kap ovog seruma ujutru i uveče, pre dnevne ili noćne kreme, daće vašoj koži novu svežinu, blistavost i jedrinu i umanjiti sitne bore na površini.

Moć jedne bočice

Formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Boostera sadrži samo 11 sastojaka, a njegovo moćno dejstvo počiva, pre svega, na udruženom dejstvu hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina.

Prodirući u dublje slojeve kože, hijaluronska kiselina kratkog lanca vezuje vodu i zadržava je u dubljim slojevima kože. Zahvaljujući tome, koža dobija novi volumen, izgleda zategnutije i čvršće. Hijaluronska kiselina srednjeg lanca, obezbeđuje hidriranost površinskog sloja kože, pa je ten svež i ima zdrav sjaj, a bore su ublažene.

Poznat kao komponenta takozvanog „prirodnog vlažećeg faktora“ (NMF), glicerin ima sposobnost privlačenja i vezivanja vode i sprečava njen gubitak. Zato je savršen partner hijaluronskoj kiselini u formulaciji koja obezbeđuje koži 24 časa optimalne hidriranosti.

Tokom kliničkih i dermatoloških istraživanja u kojima je učestvovalo 120 žena od 25 do 40 godina, 100% učesnica potvrdilo je da Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster trenutno hidrira kožu i nakon samo dve nedelje upotrebe daje joj vidljivu jedrinu, dok se 99% njih izjasnilo i da ublažava prve bore.

Foto: Eucerin

Kako da koristite svoj Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster?

Izuzetno lagan i osvežavajući, ovaj serum prijatan je za upotrebu, brzo se upija, a samo par minuta nakon nanošenja koža je glatka, nežna na dodir i izgleda sveže, a srećna koža ne izostaje.

Idealan je za kožu kojoj nedostaje hidratacija, bilo da je po tipu suva, normalna ili masna. Pogodan je čak i za osetljivu kožu. Zbog svoje izuzetno lagane strukture posebno odgovara osobama koje ne vole preparate koje osećaju kao “teške” nakon nanošenja. Njegova efikasnost i podnošljivost na koži klinički su i dermatološki dokazani.

Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster može se koristiti u svim godinama, samostalno ili u kombinaciji sa drugim preparatima za negu. Preporučljivo je da se sa upotrebom počne u 20-tim kada se na koži pojavljuju prve bore. Intezivna hidratacija koju pruža učiniće kožu mekom i lepom, umanjiti prve bore, ali i odložiti pojavu drugih znakova starenja.

U kasnijim godinama, uz redovnu antiage negu, Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster obezbediće koži dodatnu, trenutnu i dugotrajnu hidarataciju koja je osnova podmlađenog i svežeg izgleda.
I još za kraj….

Prijatan cvetni miris Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Bustera doprinosi osećaju osvežavajuće nege i vaša koža je srećna. Trenutna i intezivna hidratacija, koja se odmah nakon upotrebe očigledno vidi na vašoj koži, učiniće da vaš odraz u ogledalu blista posebnim sajajem. To je ponekad sve što nam je potrebno za sreću na početku i kraju dana u kome glavnu ulogu igra ljubav- prema sebi i drugima.

Izvor: Zdravaiprava